Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namówić dziewczynę do tego żeby zaczęła ćwiczyć?

Polecane posty

Gość gość

Zacząłem sie ostatni spotykać z jedną dziewczyną, super i charakter bardzo ciekawy , ciało też piękne ale jak tak na nią patrzyłem to 3 miesiące wystarczyłyby jej żeby stać się bóstwem. Jak jej to powiedzieć żeby nie urazić a żeby ona sama chciała to zrobić?Niby ja ćwiczę na siłowi ale jednak mieszkamy zbyt daleko żeby chodzić razem.

Gość gość
No to piękne ciało,czy nie?ideału szukasz?

Gość gość
Ale z ciebie pustak autorze.

Gość gość
Nie każda kobieta może być chuda jak modelka. Niektóre mające np. figurę gruszki aby mieć mega szczupłe nogi muszą dojść do niedowagi tyle że przy okazji tracą cycki :P.

Gość gość
jak namowic durnia zeby zaczal myslec mozgiem a nie hooyem?

Gość gość
ja p*****le...kobiet drogie, ona jest szczupła ale ma warstwę tłuszczu która psuje efekt. I nie wstydzę się tego że myślę chujem bo ona mi się podoba i chce żeby jeszcze bardziej. Ma małe piersi ale mam to gdzieś bo jest śliczna i niesamowita ale chcę żeby była jeszcze bardziej.

Gość gość
A mógłbyś dodać zdjęcie jakiejś sławnej osoby o podobnej figurze aby mniej więcej mogliśmy ocenić ten wałek tłuszczu?

Gość gość
Oj, nie podoba mi się ta figura :) Nie namawiaj jej do ćwiczeń bo z małego biustu zrobi się całkiem mały, przemawia przeze mnie doświadczenie :( Siłownia nie jest niestety dla kobiet z małym biustem

Gość gość
No to powinna zacząć biegać tylko byle nie schodziła na dietę bo jeśli tak wygląda to jest chuda ale pewnie za mało się rusza . To się bodajże nazywa chudy grubas czy jakoś tak.

Gość gość
tym bardziej że moja była miała tyłek jak kalendarza a chciałbym żeby ona wyglądała jeszcze lepiej!

Gość gość
fitness to prosta droga do zboczenia, do zrobienia z kobiety schwartzeneggera z kaloryferkiem zamiast brzuszka, bez krągłości, bez talii, i bez cycków albo z cyckami plastykowymi.

Gość gość
kto jej zrobił tę dziurę w kręgosłupie? :O:O:O błeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Gość gość
akurat ja nie lubię krągłości, wolę takie fitness a szkoda bo ona kiedyś dużo ćwiczyła ale na studiach jej się odechciało a ma warunki, jest niesamowita!

Gość gość
Tak od samego biegania na pewno zrobią się jej bicepsy i kaloryfer :D. Pominę fakt, że aby wyglądać jak Schwarzenegger musiałaby brać różne świństwa na nabranie masy, a biorąc pod uwagę, że jest to chuda dziewczyna to wątpię również aby się jej łydki od tego powiększyły (grunt to rozciąganie przed i po bieganiu).

Gość gość
"akurat ja nie lubię krągłości" tak mają kryptogeje

Gość gość
""akurat ja nie lubię krągłości" tak mają kryptogeje " LOL, powiesz mi jeszcze co mają krypto geje? Ja uwielbiam szczupłe kobiety z okrągłymi tyłkami, wcięciem w talii i dużym biustem ale to moja dziewczyna mnie oczarowała i chce z nią być i ona taka mi się podoba. Chcę tylko żeby zadbała o siebie.

Gość gość
'""akurat ja nie lubię krągłości" tak mają kryptogeje " LOL, powiesz mi jeszcze co mają krypto geje? Ja uwielbiam szczupłe kobiety z okrągłymi tyłkami, wcięciem w talii i dużym biustem ale to moja dziewczyna mnie oczarowała i chce z nią być i ona taka mi się podoba. Chcę tylko żeby zadbała o siebie. ' jesteś gejem który nie dopuszcza do siebie prawdy o sobie. Dokonaj coming-outu a będziesz wreszcie żył w prawdzie

Gość gość
hahah :D ok, wracam do pytania, jak ją do tego przekonać albo najlepiej żeby sama na to wpadła ?

Gość gość
tym bardziej że moja była miała tyłek jak kalendarza ...O...TO TEN NA PEWNO TAKI NIE JEST... a chciałbym żeby ona wyglądała jeszcze lepiej! akurat ja nie lubię krągłości...WTF? JESTEŚ GEYEM?..., wolę takie fitness a szkoda bo ona kiedyś dużo ćwiczyła ale na studiach jej się odechciało a ma warunki... OJ NIE WIEM CZY MA BO TA KOBIETA Z FOT. MA PUPĘ JAK NALEŚNIK I PLECY JAK MAN..., jest niesamowita!NA PEWNO NIE JESTEŚ GEYEM?

Gość gość
"z okrągłymi tyłkami, wcięciem w talii i dużym biustem " Hej sorry za powtarzanie się ale ta babka ze zdjęć nie ma ani jednego ani drugiego, o biust ją nawet nie posądzam.

Gość gość
"hahah smiech.gif ok, wracam do pytania, jak ją do tego przekonać albo najlepiej żeby sama na to wpadła ? " jeśli jest prawdziwą kobietą nie wpadnie na to ! Na zboczeńcze idee wpadają tylko kryptozboczeńcy i sponsorzy zboczeń wszelakich.

Gość gość
Ta kobieta ze zdjęcia to akurat ma beznadziejną figurę, brak wcięcia w talii i płaski w dodatku obwisły tyłek. Ty tak serio :O?

Gość gość
Charakter ma niesamowity a nie wygląd, jest szczupła bo nie ma fałd tłuszczu ale chcę zeby o siebie zadbała, zrobiła tyłek bo na piersi nie ma wpływu i wcięcie w talii!! Chcę żeby wyglądała jak kobieta, żeby było za co złapać ale nie mogę jej powiedzieć że ma słaby tyłek i jest ociosana jak facet bo zrobię jej przykrość. Dlatego pytam jak ją namówić na siłownię i ćwiczenia żeby wyrobiła sobie uda, biodra, pupę i tyłek oraz wcięcie w talii?

Gość gość
na jej miejscu poszukałabym kogoś lepszego, autor to zwyczajny idiota.

Gość gość
no taka chłopska sylwetka faktycznie

Gość gość
a ten jej niesamowity charakter to na twarzy wypisany, czy moze wynika z wiekosci biustu?

Gość gość
pewnie nawet siłownia niewiele jej pomoże bo taki ma po prostu typ budowy ciała...niestety wcięcia w talii za bardzo nie wyrobisz, tyłka nie powiększysz tez cwiczeniami...jedynie można odrobine podniesc go co i tak bedzie miało mało wymierny efekt do ilości męki jaką będzie musiała włożyć w ćwiczenia...mam podobną figurę choć mój tyłek aż tak nie wisi i troszke szersze biodra mam i uwierz mi,że ćwiczyłam dużo i co bym nie robiła to dupsko i tak jest małe i tak:/ tak samo wcięcia w talii nie da się u mnie powiększyć - jedynie bardziej napiąć skórę w tej okolicy. Pozdrawiam

Gość gość
zrobiła tyłek bo na piersi nie ma wpływu i wcięcie w talii!! Trzeba było tak od razu. Bo napisałeś że ma boskie ciało a chcesz żeby miała jeszcze lepsze (?) nikt nie wiedział o co ci chodzi. Pisałeś też ma jakiś tam tłuszcz i że jest szczupła, więc wyobrażałam ją sobie zupełnie inaczej niż panią na zdjęciu. Powiem ci jedno, talii nie da się wyćwiczyć jeśli ktoś jej nie ma. Z pupą jest podobnie. Można wyćwiczyć jeśli jest za duża, ale nie gdy jest za mała, więc pogódź się z tym jaka jest i nie wciskaj kitów najpierw piszesz że jest boska, a później że jest ociosana jak facet, tylko jej tego nie powiesz. Faceci :( Wasze komplementy można sobie w d**e wsadzić