Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trener personalny...? Warto?

Polecane posty

Gość gość

Kobietki, podpowiedzcie-pytam tych, które korzystały- czy warto zainwestować i jak się ceny wahają?

Gość gość
Nie opłaca się w internecie jest pełno atlasów ćwiczeń i możesz sobie sama ułożyć plan jak i dietę. Co do ćwiczeń to wystarczy kogoś poprosić żeby Ci raz pokazał i tyle. Trenerzy personalni tylko zdzierają kasę.

Gość Kolczat
Wydaje mi się że warto, w zasadzie to jestem nawet pewien że w większości wypadku jest to sytuacja win win. Osobiście polecam przeczytać ten artykuł - http://grupatop.pl/trener-osobisty-to-moja-praca/ , jest to krótkie wprowadzenie do tego czym zajmuje się taki trener.

Jestem facetem i odpowiem warto bo ktos kto zaczyna cos cwiczyc na bank zle robic to bedzie i sobie zaszkodzi

Oczywisice ze warto . Chciałabym polecić panią Katarzyne Hajduk jako rzetelnego i profesjonalnego trenera personalnego . Zajęcia prowadzone są zawsze z największym zaangażowaniem, cała uwaga Katarzyny skupia się na podopiecznym. Ćwiczenia na wszystkie partie mięśniowe są zróżnicowane, dlatego żadne zajęcia nie są nudne. Do tego ich intensywność jest naprawdę wysoka, co motywuje do kolejnych zajęć i jeszcze większego wysiłku. Na treningu panuje miła atmosfera, zawsze można podyskutować o różnych sprawach. Szczególną uwagę zwraca na poprawną technikę wykonywanych ćwiczeń, co jest bardzo istotne dla bezpieczeństwa i prawidłowego rozwoju sylwetki. Elementem dopełniającym program zajęć jest odpowiednia dieta przygotowana specjalnie pod potrzeby trenującego. Z całym sumieniem Polecam

Gość makso14

Warto jak najbardziej jednakże to nie jest na każdy portfel. Zobacz sobie jak to wygląda w praktyce www.vivus.pl/moje-finanse/jest-okazja-jest-pozyczka/ile-kosztuje-trener-personalny/