Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY JESTEM ZBYT MŁODA?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam problem. Jestem z chłopakiem już 4 lata, wszystko zaczęło się gdy miałam ich 16. Potoczyło się tak, że bardzo poważnie podeszliśmy do tej znajomości. Dziś mam lat 20, jestem w związku z czteroletnim stażem. Kochamy się bardzo, jednak nie jest już tak błogo jak na początku. Mamy dużo problemów, często kłócimy się. Jestem na pierwszym roku studiów. Moje rówieśniczki się bawią, chodzą na dyskoteki, poznają nowych ludzi, chłopaków, eksperymentują. Szczerze mówiąc trochę im zazdroszczę. Myślę, że trochę za szybko weszłam w tak poważny związek, nie zdążyłam się wyszaleć. Chciałabym spróbować czegoś nowego, chodzić na dyskoteki, ale też nie chcę zostawić chłopaka, mimo iż nie jest zbyt dobrze w naszym związku, to się naprawdę kochamy. Wszystko jest tak skomplikowane.

Gość gość
nie wiem czy jestes zbyt mloda klotni nie nalezy sie bac a rozwiazywania problemow - w sposob dowolny- trzeba po prostu dorosnac

Gość gość
a wiec jakie jest pytanie? Sorry, ale będąc w związku nie możesz iść na dyskotekę? Koleżanki chodzą tam po to, żeby znaleźć to, co ty już masz wiesz o tym? Zabierz chłopaka i idźcie razem. Chyba, że chodzi ci o "eksperymenty" nazwijmy po imieniu PUSZCZANIE SIĘ. Ale przecież nie warto...