Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Kiedy jest pora na poznanie rodziny partnera?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Nie chodzi mi o nastolatk贸w tylko o doros艂ych ludzi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Kiedy wszyscy s膮 na to gotowi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcia艂abym poznawa膰 powoli rodzin臋 mojego faceta, ale widz臋 偶e jemu si臋 do tego nie 艣pieszy. Jako艣 dziwnie si臋 przez to czuj臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja pierwsza cz臋艣膰 rodziny mojego m臋偶czyzny pozna艂am po 4,5 miesi膮cach zwi膮zku. On mojej po p贸艂 roku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ile czasu sie spotykacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
4 miesi膮ce, znamy si臋 p贸艂 roku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czemu wam kobietom tak na tym zale偶y? Wi膮偶ecie si臋 przecie偶 z facetem, a nie jego rodzin膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to wa偶ne 偶eby zobaczy膰 jak partner traktuje rodzic贸w, jakie maj膮 stosunki, jak rodzina si臋 odnosi do siebie. przecie偶 to s膮 ludzie kt贸rzy kszta艂tuj膮 cz艂owieka i poniek膮d jest jakby kopi膮 ich zachowa艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skoro on jeszcze nie jest gotowy etc to chyba nic poza czekaniem Ci nie pozostaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pozna艂am hmm na jednej z pierwszych randek (znali艣my si臋 ze 2 lata), przyjecha艂am wtedy do jego miasta. Moich pozna艂 hmmm po 2-3 miesi膮cach, chyba na cz臋艣膰 swi膮t wielkanocnych by艂 (ale wcze艣niej z ojcem si臋 ju偶 widzia艂, nie mam pami臋tam ile wcze艣niej). Nie robili艣my z tego jakiej艣 wielkiej i niesamowitej sprawy - bo tak naprawd臋 chyba to nie jest nic wielkiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A m贸j facet jest bardzo z偶yty ze swoimi rodzicami i dziadkami. Cz臋sto si臋 widuj膮, ci膮gle s膮 w kontakcie. I to 偶e ich nie pozna艂am odbieram troch臋 tak, jakby nie bra艂 na powa偶nie tego co jest mi臋dzy nami. 呕e nie jestem godna 偶eby przedstawi膰 mnie rodzinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wy kobiety to naprawd臋 zawsze szukacie dziury w ca艂ym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie chcia艂abym poznawac rodziny facia po kilku miesiacach znajomosci,bo to jest troch臋 wi膮偶膮ce dla obu stron,je艣li chcie膰 tak,jak Ty przywi膮zywa膰 do tego wag臋. Kobieto,co to s膮 4.m-ce znajomo艣ci?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my po ponad 1,5 miesi膮ca, z tego co czytam innych to wyj膮tkowo wcze艣nie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Partner po czterech miesi膮cach znajomo艣ci?chyba kole偶anko przesadasz z nazewnictwem,to dopiero kandydat a Ty kandydatka na partnerowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo najlepiej to by by艂o jakby zaprosi艂 j膮 na obiadek do rodzic贸w i zaraz si臋 o艣wiadczy艂 :P Zanim facet pozna rodzic贸w ze swoj膮 kobiet膮, to musi by膰 pewny uczu膰 do niej, a po 4 miesi膮cach to on ci臋 nawet nie zna, wi臋c o czym ty w og贸le piszesz? Za miesi膮c zerwiecie ze sob膮, a on b臋dzie musia艂 si臋 t艂umaczy膰 przed rodzin膮 dlaczego odesz艂a艣 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hehehe ju偶 chce go osaczy膰, jeszcze daj mu swoje zdj臋cie w ramce, aby postawi艂 je w swoim domu i daj mu fotk臋 do portfela, to ju偶 ca艂kowicie zaznaczysz swoje terytorium :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jak jedno mieszka z rodzicami to ma nigdy np nie zaprasza膰 kogo艣 do domu? :D Bo to wi膮偶膮ce? Ludzie, rodzice to nie dziecko z poprzedniego zwi膮zku o kt贸rych trzeba s臋 troszczy膰 . Co za problem, ze si臋 poznaj膮 z kim艣 kto cho膰by 2 razy si臋 spotka艂 z ich synem/c贸rk膮? Jak sobie od razu roj膮 chuj wie co to czas chyba pogada膰 z rodzicami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
UP

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi tam wcale nie spieszy si臋 do poznania rodzic贸w dziewczyny, jako艣 nie bardzo mnie oni interesuj膮, zreszt膮 zawsze jest ryzyko 偶e mo偶na si臋 nie spodoba膰 przysz艂ym te艣ciom i zaczn膮 si臋 problemy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rodzic贸w a najlepiej i rodze艅stwo nale偶y pozna膰 jak tylko zaczyna si臋 co艣 wi臋cej ni偶 zwyk艂e chodzenie,kiedy za艣wita pierwsza my艣l 偶e mo偶e to b臋dzie m膮偶 !To z jakiej rodziny si臋 pochodzi,jakie panuj膮 tam relacje,podzia艂 obowi膮zk贸w,tradycje..... ma ogromne znaczenie i je艣li kto艣 my艣li 偶e wi膮偶e si臋 tylko z facetem a nie jego rodzin膮 pope艂nia wielki b艂膮d! tego nigdy nie da si臋 rozdzieli膰 do ko艅ca .To kwestia nie tylko wychowania ale i gen贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bez wzgl臋du na to, kiedy si臋 spotkacie, zar贸wno rodzin臋 partnera, jak i jego samego, poznasz kiedy b臋dzie ju偶 za p贸藕no na manewr zwrotny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niegodny艣 nosi膰 portek
"Bo najlepiej to by by艂o jakby zaprosi艂 j膮 na obiadek do rodzic贸w i zaraz si臋 o艣wiadczy艂 jezyk.gif" TAK TAK BY BY艁O NAJLEPIEJ! :P szkoda czasu na wasze debilne gierki, zabway i podchodziki niedorozwini臋tego roochacza :P Poza tym co ta farmazony - jak jest pewny uczucia??? Sory ale zakochany facet DZIA艁A b艂yskawicznie a nie filozofuje czy 艂askawie da膰 szans臋, czy nie :P

Udost臋pnij ten post