Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmiana pracy, poradźcie

Polecane posty

Gość gość

Zwolniłam się z pracy po ponad dwóch latach, przyjelam się u prywaciarza. Tutaj na początek mam 130 godzin miesięcznie na umowę na pół etatu. Blisko domu... Ale nie zarobie tu dużo. Dal mi umowe tydzień temu jednak rąk jakoś... Nie bardzo to widzę. Mam 8zl na godzinę, dużo nie zarobie. Narazie tu tkwie. Ale znalazłam.ogłoszenie o pracy na produkcji. Za 1500 zł na trzy zmiany w dużej firmie. Czy ryzykować??? Jutro mam rozmowę. Niewiem czy warto ryzykować. Nigdy nie pracowalam na produkcji... Co byście zrobili?? Tutaj mam za tyle godzin 1000 zł na 3/4 etatu

Gość gość
Nikt się nie wypowie?

Gość gość
Na produkcji ludzie to som świnie. Zrobią wszystko by podlizać się liderowi

Gość gość
liderowi?a dlaczego liderowi?s

Gość gość
a co teraz robisz?

Gość gość
jak nie wiesz so zrobic to idz i kup sobie paczke arszeniku ja p*****le ale ludzie maja problemy :O

Gość gość
No teraz w sklepie pracuje blisko domu. Mam problem bo szukam pracy na stałe a nie chce żałować

Gość gość
nieeee, na 3 zmiany to szkoda zdrowia, sama tak pracowałam, ciężko jest, bo cały czas organizm się przestawia na różne pory, a ludzie w takiej pracy też nie należą do najprzyjaźniejszych. Na razie radziłabym Ci zostać w tej teraz, a cały czas szukać czegoś innego.

Gość gość
Jw ma racje

Gość gość
Autorko a nie wolalabys zostac sprzataczka ? :)

Gość gość
Pozostalabym w obecnej i szukalabym dalej moze jakies kursy zrob? Moze poszlifuj jezyk???

Gość gość
Nie stać mnie na kursy... Cale zycie przepracowałam w handlu, mam dwojke dzieci... Musze miEC jakąś pracę. A tutaj na 3/4 etatu zarobie niewiele więcej jak tysiąc złotych. Co to jest. Tam mam 1900 brutto, umowę, ubezpieczenie i premie po 3 miesiącach. Nocki więcej płatne. Z tym ze nigdy na produkcji nie pracowalam a przyznam że już dość mam pracy na kasie