Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przesadziłem z dziewczyną...

Polecane posty

Gość gość

Kochalismy sie drugi raz dopiero, byla dziewica... Zaczelismy sie ostro i namietnie kochac,nie wiem co sie stało ale wpadlem w jakąś rutyne. Coraz szybciej i szybciej. Ona zaczeła mi uciekac z objec, przesuwac sie , bolało ją,zaczela plakac. Całe oczy spłakane, boli ją do dzis. k***a co ja zrobiłem .:( jestem takim debilem :( teraz laska sie mnie boi, boi przytulic. nie wiem co mam zrobic. na poczatku chciała,ale potem zaczeła dosłownie płakac z bólu :( jest "opuchnieta " w tamtym miejscu. Nie moge na siebie spojrzec,ze zrobilem takie cos ukochanej osobie. :( :( :(

Gość gość
Cofnij czas

Gość gość
ty debilu jaka rutyne??? zal mi jej :( przeciez ty ja zg****iles, ja bym cie zostawila po takim czyms

Gość gość
porozrywałeś jej błonę śluzową, debilu skończony. Jak widzisz, że boli to STOP, a "ostro" nie można przy drugim razie!

Gość gość
porozrywałeś jej błonę śluzową, debilu skończony. Jak widzisz, że boli to STOP, a "ostro" nie można przy drugim razie!

Gość gość
zaden problem kup sobie gumowa lalke i szpilki

Gość gość
nie skończyłeś od razu, jak zobaczyłeś, że coś jest nie tak?

Gość gość
Nie, bardzo chciałem się spuścić :(

Gość gość
znaczy ze było z peezde i na gaz

Gość gość
Ile ty masz lat chłopcze? egoista jesteś i tyle, byleby p*****ać. Tak właściwie to nie potrzebna Ci kobieta, równie dobrze możesz sobie kupić dmuchaną lalkę albo użyć własnej ręki w celu zaspokojenia ;[

Gość gość
co za s******l...a potem tacy mówią "to nie był gwałt! Wyrywała się i płakała, ale to nie był gwałt!"

Gość gość
no cóż... odebrało Ci rozum, jeśli naprawdę Ci na niej zależy, to bądź bardzo delikatny, łagodny (nie mam na myśli fizyczności, a ogólnie kiedy z nią jesteś), postaraj się jakoś zrehabilitować, przepraszanie to za mało, skoro zdecydowała się z Tobą na współżycie to znaczy, że Ci zaufała... teraz musisz na nowo odbudować to zaufanie. Póki co absolutnie nie próbuj jej dotykać, postaraj się spędzać z nią czas bez intymnych chwil, niestety sporo wody w Wiśle upłynie zanim Ci przebaczy... Oczywiście takie coś nie może Ci się nigdy więcej przytrafić! Emocje emocjami, ale hamulce też trzeba mieć...

Gość gość
zamknąć sk*****ela

Gość gość
no to sie spusciles masz jeszcze jakies zyczenia? zakladamy koncert zyczen

Gość gość
jaki typ

Gość gość
16:01 ------ to byl podszyw. nie wiem glupi bylem, niby dorosły facet , 20 lat ,a zachowałem sie jak d**ek :( wiem,musze to naprawic !! bo ja kocham. wybaczyła mi. zrobie wszystko, jesli beda mnie nachodzic mysli i bede czul ze cos jest nie tak,nie dotchne jej, jesli cos sie powtorzy, przyloze rece do zelazka... kocham ja bardzo i nie chciałem

Gość gość
Skoro Ci wybaczyła, to tak trzymaj. Jeśli ją kochasz to daj z siebie wszystko, żeby to pokazać. I w razie czego pamiętaj: ręce do żelazka ;)

Gość gość
Wspolczuje dziewczynie czekala z tym tyle czasu. Oddala sie niby ukochanemu człowiekowi a on potraktował jak szmate. Ten obraz jej zostanie na długo. Wiele osób wspomina miło te chwile ,tu cóż zawiodła osoba której ufala. Pewnie teraz seks nie będzie jej się kojarzył z niczym przyjemnym. Po prostu nie wierze. Jeśli to nie prowokacja to na jej miejscu zerwalabym z tobą

Gość gość
wiem glupi jestem i zawsze bede !!! nigdy sobie tego nie wybacze . to byl jej drugi raz, ale pierwszy sama mowila ze byl wspaniały.... nie wiem,nie umiem na siebie spojrzec. kocham ja. tak wybaczyla mi, postaram sie nigdy nie nawalic. jesli nawale chodz troche odejde ,dam jej zyc w spokoju...

Gość gość
Oj jezu, straszne :/ Jak ja traciłam dziewictwo to chciałam mocniej i mocniej, bo było super, a ten frajer wystraszył się jak zobaczył krew i tak miałam zj****y pierwszy raz. Chciałabym takiego, który nie patrzy na nic tylko mocno pieprzy, ale większość facetów to niestety p***y w łóżku.

Gość gość
To był praktycznie gwałt... Teraz miesiącami staraj się to wynagrodzić i ani się waż naciskać na jakiekolwiek czułości, pocałunki. Wszystko musi wyjść od niej, a ona musi mieć pewność, że Ty będziesz czekał aż nabierze jakiegoś zaufania. Ale osobiści wątpię czy to wypali....Raz mój facet się zapędził i skończył na moim brzuchu mimo, że nie chciałam (mówiłam o tym wcześniej), nie było to jakies nieprzyjemne ale po prostu nie miałam na to ochoty. A i tak źle mi z tym było, że olał mnie wtedy bo był za bardzo podniecony. I ja wciąż o tym pamiętam mimo, że wydarzyło się to tylko raz a zawsze był mega czuły na tego typu akcje.