Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybkie pytanie ktory lekarz i lekarka sa w serialu na dobre i złe wg was naj

Polecane posty

Gość gość

chodzi o wyglad:)chce zobaczyc jakie macie gust a w tym serialu akurat wszyscy sa piekni :):)ciezko wybrac kogos:) moj ojciec jara sie consolida ..:) ciagle tylko :"ale ta ruda ładna" a ja uwazam ze z lekarzy naj jest latoszek...

Z facetów: Przemek Zapała Adam Krajewski Piotr Gawryło Z kobiet: Agata Woźnicka Hana Goldberg Jedną osobę ciężko wybrać :)

Gość gość
przemek zapała jest aseksualny..bleee najpiekniejszy facet tam to mąz consalidy tomasz i gawryło najpiekniejsza lekarka agata.

Gość gość
Nie wiem co widzicie w tej rudej, ale kazdy ma inny gust. Wg mnie ola a z lekarzy hmmm falkowicz chyba i gawrylo czyli jednak ci starsi. Przemek niczego sobie ale jednak nie moj typ a ten syn falkowicza taki wymoczek

Gość gość
ten łysy i wysoko ortopeda jest mega. i bije innych na głowe. jest boski poprostu i ma idealne cialo i rysy twarzy mniam a hana jest paskudna.. bleeeee najładniejsza jest agata i koniec.nikt nie ma startu do niej tam..

Gość gość
ola to taka niemota i dzidzi ma wyglad dziecka a nie kobiety. zbyt nudna i bez charakteru kompletnie

Gość gość
Oooo wlasnie ten lysy blondyn jeszcze jest fajny, zapomnialam o nim

Gość gość
Aha brat to sorry, az tak wlasnie nie jestem na czasie. Ale mi sie ola podoba i nie mowimy o charakterze

Gość gość
Mezczyzni Lysy adam falkowicz i Damięcki nie wiem jak nazywa sie w serialu kobiety agata i ta co byla stazystka co ma czarne loki co sie kreci kolo lusego:p

Gość gość
Gawryło i Agata

Gość gość
co to znaczy, ze wszyscy sa tam piekni? :O ja tam nikogo pieknego nie widze. normalni z wygladu i tyle. a czemu Klaudii nikt nie podal albo tego nowego doktorka od reklam preparatu na potencje? :D a co z Lena? co z Kaminska? co z Tretterem? lista jest niekompletna!!!

Gość gość
a mi sie podobal najbardzije tez lekarz co nie gra teraz ..ten czarny COO NINA Z NIM BYŁA..NINA TEZ BYLA PIEKNA..

Gość gość
super klaudia