Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maupa3087h

Nie wiem czy chce tego dziecka

Polecane posty

Gość maupa3087h

Wiem ze zaraz zostane zwyzywana ale proszę choć spróbować mnie zrozumieć. Jestem w ciąży. To już 35 tydzień i od miesiąca leżę w szpitalu, przytłacza mnie to, bardzo meczy. Wiem ze nie wroce ani na święta, ani na sylwestra, jestem sama jak palec. Dziecko jest chciane, upragnione i wyczekiwane. Ale... naczytałam się na kafeterii i teraz boje się ze będzie chore. Ma przeziernosc 2,1. Lekarz nic mi nie wyjaśnił wtedy, nie miałam pojęcia ze to może oznaczać ze urodzi się chore. Juz nie czekam na jego kopniecie, nie dotykam brzucha, nie chce chorego dziecka. Wszyscy by powiedzieli ze to moja wina, ojciec jest jedynakiem, to byłoby pierwsze dziecko w rodzinie a gdyby było chore nikt go nie pokocha. Najchętniej bym chciała cesarke żeby już wiedzieć :-( przestałam się cieszyć ciąża.

Gość gość
przeziernośc 2,1 to jest norma, a tobie to chyba hormony do głowy uderzyły za bardzo i wiesz co, może oddaj to dziecko tuz po porodzie, bo nawet jak sie urodzi super zdrowe, to w życiu rżnie bywa i może nagle zachorować w wieku kilku lat- co wtedy??? oddasz je do domu dziecka? bo rodzinę masz psychiczną?

Gość gość
zalatw cc i juz w czym problem??

Gość gość
Widzisz kochana, dlatego ja nie konfrontuje wyników badan z kafe. Tu zawsze znajdzie się jakiś troll, który cos Ci wkreci i potem umierasz ze strachu. Nie martw się, każdy może mieć chwile załamania, przecież rodzina na pewno Cię odwiedzi, a może porozmawiaj z ordynatorem o przepustce na kilka godzin w Wigilie?

Gość gość
Moj syn mial przeziernosc 2,5 i jest zupelnie zdrowym chlopcem.

Gość maupa3087h
No za dużo się naczytałam o tych wynikach, tez słyszałam że to norma, ale jak laski miały po 1,7 i panikowaly to co ja mam powiedzieć. Wiadomo że hormony mi buzuja, jestem w ciąży! Ale opier tez mi się należy bo mam takie beznadziejne myśli, ale to normalne że się martwie... Słyszałam że dzieci z nt 4 rodziły się zdrowe. Może to dobrze ze mnie nawyzywacie, to mi głupota przejdzie i zacznę się cieszyć moim malym szczesciem

Gość maupa3087h
Cc nie można sobie załatwić a w szpitalu w którym jestem nie ma żadnych przepustek

Gość maupa3087h
Nie, przeziernosc nie jest powodem mojego pobytu w szpitalu.

Gość gość
co to badanie paziernosc ?

Gość gość
juz doczytalam - paziernosc karkowa

Gość gość
A ja uważam, że nikt Cię wyzywać nie powinien. Wali Ci na mózg,ale to normalne:-). Spróbuj z tą przepustką, jeśli nie masz nakazu leżenia plackiem z basenem pod pupą, to może wypuszczą Cię na kilka h. Trudno nie wariować, jesli leży się już miesiąc, a to nie koniec. Głowa do góry, jeszcze Ci będzie głupio za te myśli, jak zobaczysz Maleństwo.

Gość maupa3087h
Nie ma mowy o przepustcę, jak się przychodzi tu do szpitala na dzień dobry dostajesz kartkę gdzie jest wyraźnie napisane ze szpital nie udziela żadnych przepustek, bo w chwili przyjęcia odpowiada za pacjenta, poza tym co 2 godz sprawdzane jest tetno dziecka. Myślę że będzie mi głupio jak urodze , już mam wyrzuty sumienia. Dziecko było badane przez 3 lekarzy i żaden nie powiedział ze dzieje się coś złego, za to jeden powiedział ze dziecko wygląda dobrze i nie ma nic do jego budowy anatomicznej ale to czy jest zdrowe zawsze wychodzi po porodzie. Niby logiczne jednak mało pocieszające, ale ten lekarz to strasznie wredny osobnik i chyba sprawia mu przyjemność stresowanie ciezarnych