Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie liquidy uzywacie e palacze?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do e palaczy jakie liquidy polecacie? Osobiście pale e papierosa od miesiąca i szukam miejsca z dużym wyborem albo w sieci albo w środzie śląskiej.... Raczej w sieci:) to jak?

Gość kalciel
Vilt Ice Mint, czyli po prostu miętowe. To jeszcze nowość, ale na prawdę świetny produkt - nie chodzi tylko o smak, ale również o to, z czego są produkowane - poczytajcie o procedurach produkcyjnych, trochę zmienicie zasady kupowania. I co istotne - kupuję to normalnie w sklepie pod blokiem.

Gość amberos
E-fajki pali się bez porównania przyjemniej, a przede wszystkim chodzi o to, że faktycznie ma tego dymu, nie jest to tak obrzydliwe. A co do Vilt - też czytałem o nich, ale czym się tak na prawdę różnią od pozostałych e-papierosów?

Gość gość
cafe latte liquin 24 mg

Gość jarek pawlik
amberos - jeśli palisz Vilt-y to oni teraz zmienili cenę swoim liquidów, płaciłem wczoraj niecałe 11 zł, a wcześniej było jakoś 16. W dwóch sklepach była taka sama stawka, więc wygląda na to, że to taka większa promocja, ale żadnych reklam nie widziałem.

Gość mariolaY
Polecam Foof i ONE, mają ciekawe mieszanki, nie smakują sztucznie i są bardzo wydajne :)

Gość Marun
Ja najczęściej Tabaque, albo sam robię mieszanki. Te owocowe mi najbardziej pasują.