Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy oplaca sie isc na mikrodermabrazje???

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata. Troche zanieczyszczona twarz z grudkami i wagrami. Jest ona jednak bardzo delikatna i wrazliwa. Czy mikrodermabrazja bedzie dla mnie dobra? Ile zabiegow powinnam wykonac minimum i w jakich odstepach czasu? Pyt do osob które korzystaly z tego zabiegu

Gość gość
Ile zabiegów to Ci kosmetyczka powie. Polecam mikro+oczyszczanie, efekt z******ty. I szukaj sprawdzonych (musza mieć dobry sprzęt, znać się na rzeczy), jednak też nie przepłacaj. ja korzystałam u siebie w mieście i byłam mega zadowolona, moja matka raz u siebie i psioczyła, że nigdy wiecej. A raz pojechała do innej kosmetyczki i mówiła, że niebo a ziemia. taka róznica

Gość gość
A to mikrooczyszczanie jest lepsze niz mikrodermabrazja?

Gość gość
mozesz zrobic najpierw mechaniczne to zalezy m.in, od glebokosci i wielkosci zanieczyszczen

Gość gość
mikrodermabrazja PLUS oczyszczanie raz miałam najpierw oczyszczanie a potem mikro, a u jednej najpierw mikro i później oczyszczanie i to jest najlepsze (jak się spłyci naskórek mechanicznie wszystko lepiej wychodzi)

Gość gość
Oczyszczanie manualne wcale nie jest dobre. Na dluzsza mete rozpieprza pory, co z tego ze oczyscisz jak znow nie tylko sie zapcha ale i rozszerzy. Taka jest prawda, no ale kosmetyczka ci tego nie powie

Mechaniczne złuszczanie naskórka zawsze będzie skuteczniejsze niż kremy drogeryjne zawierające mnóstwo zapychających pory parabenów. W pierwszej kolejności musimy tak dogłębnie oczyścić skórę nawet ją złuszczając co daje mikrodermabrazja, a następnie zastosować chemię kosmetyczną właśnie bez parabenów. Polecam idealne rozwiązanie: http://allegro.pl/philips-visacare-sc-6240-douglas-i5343313358.html