Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoby które wyszły z samookaleczania

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat,samookaleczam się.porozmawiam z kimś kto z tego wyszedł lub dalej ma taki problem

Gość gość
Jestem rok młodsza od Ciebie i też mam z tym problem.Dzisiaj zapisałam się do psychologa.Chcę się ogarnąc

Gość gość
Nie rozumiem takich ludzi.W afryce dzieci głodują,cieszą się jak dosaną kromkę chleba na śniadanie,a wy tniecie się bo pewnie chłopak was zostawił.

Gość gość
a ja nie rozumiem dlaczego oceniasz ludzi których nue znasz.Nie tnę się bo chłopak mnie zostawił mam swoje powody

Gość gośćborgia
tu sa nawet takie, ktore z pracy zrezygowaly, z przyjaciol zrezygnowaly, z zycia zrezygnowaly,, zyja na zupach z proszklu, byle tylko chüj byl. mietki nie mietki ale chüj w koncu. miodzio! borgia

Gość gość
Tną się bo chcą się popisać jakie to są cool i wogóle wydziarane łapy są super i ma się rispekt wśród ziomków :D

Gość gość
Nie macie pojęcia dlaczego takue osoby to robią,sama miałam taki problem.W ten sposób odregowywałam swoje negatywnne emocje.Nie rozmawiałam z nikim o swoich problemach,udawałam,że wszystko jestvw porządku.Gdy zostawałam sama wyżywałam się na swoim ciele.

Gość gość
Niektórzy okaleczają się by zainponować innym,nie rozumiem takich osób,ale są też tacy którzy faktycznie mają problemy i zachowują swoją autoagresję dla siebie

Gość gość
Z tego nie da się wyjść.Czasem wraca nawet po latach

Gość gość
da się.Trzeba tylko chcieć