Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marsz w obronie demokracji

Kaczyński 13 grudnia 1981 r przespałem ale teraz wyjdę na ulice

Polecane posty

Gość Marsz w obronie demokracji

Odezwał się "męczennik stanu wojennego", który przespał jego wprowadzenie, mamusia wyekspediowała po śniadanku do kościoła, po drodze nic go nie zaniepokoiło oraz twierdzi, że miał gorzej niż internowani. To trzeba mieć tupet..:D:D Jarosławie bez zębów, będziemy tobie przypominać co roku co robiłeś 13 grudnia 1981 roku ! Nie będziesz fałszował historii...;)

Gość gość
Panie prezesie, nikt o zdrowych zmysłach nie chce na Pana głosować !;)

Gość gość
Raczej nikt o zdrowych zmyslach nie glosuje .Sorry pomylilem sie

Gość gość
Co robila 13 grudnia 1981 Ewa Kopacz ?

nikt o zdrowych zmysłach prawidłowo sprzężonych z mózgiem nie uważa żeby to na kogo głosuje miało jakikolwiek wpływ na zmianę polityki rządu

inaczej. Jezeli planuje się jakąś zmianę polityki to "wybierani" zostają ludzie którzy "w naszym imieniu" tę politykę wdrożą:) ogladał ktoś kiedyś wrestling amerykański? Jeżeli ktoś uważa, że dochodzi tam do jakiejś walki to prawdopodobnie będzie równie zafascynowany walką polityczną

Gość gość
a co 13 grudnia 1981 roku robił pisowski vice minister "sprawiedliwości" pisowskiej A.Kryże?

Gość gość
Do 18 01 czy ona wyprowadza ludzi na ulicę?

Gość gość
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ewa_Kopacz Tu napisali że w 1981 obroniła dyplom , tak że miała prawo jeszcze nie zajmować się polityką . Co najwyżej udzielać się w organizacjach studenckich .

"gość dziś Do 18 01 czy ona wyprowadza ludzi na ulicę?" xxx a co ja jestem pies żeby mnie ktoś wyprowadzał? tu nie ma co na ulice wychodzić. to trzeba iść w klika miejsc gdzie sie usadowiła administracja pasożytnicza i ich stamtąd wykopać. Proponowałbym dla odmiany zaczać akcję od unieszkodliwienia "sił porządkowych" a nie jak m to miejsce obecnie zbieranie sie w miejscach gdzie owe służby nam zezwolą bo akurat strategicznie im to pasuje. Nie wiem kto organizuje w polsce manifestacje i w jakim celu ale chyba nigdy nie miał na celu aby osiągnęły one jakis skutek.

Gość gość
a pisiorki o A.Kryże nic nie piszecie? niewygodny temat?zakłamańcy

oczywiście tylko teoretyzuje. Nie mam zamiaru sie dać zabić z powodu przekonania, że jak sie zbierze odpowiednią ilość ludzi to zrobi to na kimś wrażenie. sory ale taka taktyka to samobójstwo. Media też pokażą to co im sie będzie podobało także sory jeszcze raz ale manifestacje to dziecinada dla kretynów samobójców

wypasają ich po tych ulicach jak stado baranów. manifestacja k***a:O "Macie prawo manifestować na ściśle wyznaczonej trasie w konkretnych godzinach" PO drodze zaplanujemy kilka prowokacji policyjnych i zrobimy z was jeszcze większych baranów. Media też już będą wiedziały co i gdzie filmować":D Kurwa. beeeee beeeeee beeeee

krótko mówiąc takie manifestacje to po prostu dar z niebios dla tych przeciwko którym się protestuje o ile mają jakiś wpływ na przebieg wydarzeń.

a już najbardziej mnie śmieszą ci co idą na demonstracje i wracają z żalami, że dostali wpierdul. po prostu żałosne. Jestem prawie pewien, że wszystkie te antyrządowe demonstracje są organizowane przez sam rząd. To jedyne wyjaśnienie kretynizmu demonstrujacych

"pokojowa demonstracja" jasne. i z pewnością ci co są u koryta pokojowo ustąpią wam miejsca. Takie są mechanizmy demokracji k***a przecież. Powodzenia:)

Gość gość
A w 2006 roku PO zorganizowalo tzw niebieski marsz w Warszawie Tusk mówił ze wypowiada posłuszeństwo prezydentowi .To PO wyprowadzilo ludzi na ulice slusznie a PiS nie slusznie .Gdzie to logika ?