Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się chłopak, jak się odkochać?

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym opowiedzieć Wam pewną historię... :( Ok. 1 podobał mi się pewien chłopak, byłam jego przyjaciółką, więc powiedział mi, że podoba mu się pewna dziewczyna (to moja przyjaciółka), ja mu pomagałam, aby razem byli i wgl., mimo to, że on mi się podobał. Ta moja przyjaciółka podobała mu się 4 miesiące, ale skończyło się to tak, że się jej nie spytał o chodzenie, bo się wstydził, a potem już nie chciał z nią chodzić. Po iluś tam miesiącach czasie on się mnie spytał o chodzenie, byłam szczęśliwa, bo on mi się podobał, no to się zgodziłam. Chodziłam z nim prawie rok, byłam o niego zazdrosna ale nie okazywałam tego tak bardzo. Gdy mu powiedziałam, że uważam, że podoba mu się inna, to mnie zapewniał, że ja jestem ta jedyna. Miałam często wątpliwości i chciałam zerwać, ale zawsze się powstrzymywałam bo w sumie nawet nie wiem dlaczego chciałam zerwać. Kłóciliśmy się głównie prze ze mnie, ale mało było kłótni i to tylko o pierdoły. Chyba zbyt dużo od niego wymagałam. Dwa tygodnie temu napisał mi, że ze mną zrywa, bo podoba mu się moja koleżanka (inna niż ta co była na początku). Byłam załamana, ale nie okazywałam tego tylko powiedziałam, że pomogę mu zdobyć tą dziewczynę. Nic nie zrobiłam, a na kolejny dzień okazało się, że są razem... Pamiętam jak jeszcze 3 tyg. temu pisał mi, że mnie kocha itp. :( Staram się o nim nie myśleć, zagadać do jakiś innych chłopaków, żebym tak dużo o nim nie myślała, ale gdy ich widzę razem to płakać mi się chce. ;( Wszystko mi o nim przypomina, tak bardzo chciałabym cofnąć czas i naprawić to wszystko... :( Jak się odkochać? Sory, jeśli są błędy, ale pisałam na szybko PS Mam 17 lat...

Gość gość
Tam na początku powinno być: Ok. 1 rok temu...