Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosterkowicz

Czy dziewczyna moze byc az tak brzydka zeby ja pokochac ?

Polecane posty

Gość rosterkowicz

Znamy sie juz kope lat. Fajna kumpela. Zawsze jej wspolczulem, ze z taka uroda nikogo nie znajdzie. I stalo sie. Zrozumialem, ze zycie bez niej nie ma sensu. Uwiodla mnie ? Nie, nie doszlo do zadnego zblizenia. Po prostu, odpuscilem sobie, bo kolejna laska nie moze mi dac tego co oczekuje. Jej moge wszystko powiedziec, ze wszystkiego sie zwierzyc. Przyjaciolka ? Nie wiem. Nie pociaga mnie. Ale potrafimy przegadac cala noc. Sam juz nie wiem. Chcialbym ja pokochac ale ona nie jest w moim typie. Niby nic jej nie brakuje ale jednak. Samcze instynkty ? Wiem, ze moglbym z nia spedzic starosc. Ale jak mi odbije i polece na ladniejsza ?

Gość gość
Milość nie wybiera

Gość gość
Coś mi się wydaje że to prawdziwa miłość, miłość której ja nigdy nie doświadczyłem z kobietami mimo seksu, spędzania czasu razem itd. z jednej strony Ci zazdroszczę a z drugiej szkoda że Cię nie pociąga to może prowadzić niestety do tego że się odkochasz :( :( :(

Gość gość
Mysle ze bardziej chcesz sprawdzić jakby bylo razem...może nawet w łóżku. Ale na dłuższą metę skoro ona ci się nie podoba to taki związek nie wyjdzie. Będziesz szukał takiej która cie pociąga.