Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 52525

Czy on chcial tylko jednego? pytanie do chlopakow i dziewczyn

Polecane posty

Gość kasia 52525

chodzi o chłopaka byliśmy ze sobą miesiąc wszystko pięknie ładnie wspólne spacery, kolacje i doszło miedzy nami do zbliżenia było goraco zmierzalo ku seksu byliśmy prawie nadzy ale ja się w ostatniej chwili wycofałam obeszly mnie myśli ze może to jest jeszcze za wcześnie ze może pomyśli ze jestem latwa i straci do mnie szacunek i zainteresowanie mna wiec powiedziałam mu ze dla mnie to jest za szybko na seks a on się wkurzyl i mnie zostawil powiedział ze go nie kocham i go nie lubie. czy tak powinien się był zachować czy chodzilo mu tylko seks? ciagle się zastanawiam czy zebym mu się wtedy oddala to czy by mnie nie rzucil? proszę o pomoc

Gość przemek 123
Daj sobie z nim spokoj.Jesli facet Cie szanuje to decyzje akceptuje,proste

Moim zdaniem on pomylił kochanie i lubienie z seksem. Dobrze zrobiłaś że mu nie "dałaś". Bo jemu chodziło tylko o twój wygląd i ciało a nie o ciebie

nie no serio pytam. Co jeszcze masz do zaoferowania oprócz swojej d**y? zawsze tylko to miałyście do zaoferowania tylko zręcznie podbijałyście cene.

w obecnych czasach wasz cynizm osiągnął wyżyny. Manifestuje się on w zachodzeniu w ciąże i dojeniu frajera za pomocą alimentów. że też jeszcze nikt tego nie opatentował. idealna sytuacja. dzidzie chowają dziadki kasa spływa od frajera a ja sprzed******pe dalej. ot taka oddolna inicjatywa gospodarcza. działalność. żeby tylko tego nie opodatkowali :(

towarzyszą temu ogólnonarodowe wrzaski o k***wstwie męskiego rodu wspierane manifami i "filozofią" feministyczną. chyba jesteście w jednej drużynie z bankierami, komornikami i syndykami upadłościowymi:D

Gość gość
Chyba jasno dał ci do zrozumienia o co mu chodzi, czego chcesz więcej?

no. i to by było na tyle jeżeli chodzi o stereotyp zawsze kończącego jako pierwszy:P

Gość gość
gameover ty masz problemy emocjonalne, musisz być bardzo nieszczęśliwym sfrustrowanym cżłowiekiem, serio, że też ci się chce tak pisac ze sobą na kafeterii o tych wszystkich złych kobietach ha ha ha ha:) wiesz co?:) Zycze Ci żebyś się zakochał w jakiejś fajnej kobiecie i ułożył sobie życie :) Uwierz ze sa jeszcze takie kobiety które tez chcą być po prostu szczęśliwe:) Nikt nie zachodzi w ciąże dla alimentów człowieku, nawet nie zdajesz sobie sprawy jaka to jest odpowiedzialność miec dzieci, to nie kotek czy piesek:) Problemów przy tym jest co nie miara a grosz z alimentów marny. Po prostu niektórym nie wychodzi w życiu w związku dlatego to się tak kończy, myślisz, że te kobiety nie wolałyby żyć z tym partnerem? Razem wychowywać te dzieci, kochać się itd... Ale czasami coś nie wychodzi, okazuje się że jest nam nie po drodze lub w skrajnych przypadkach muszą dosłownie ratować się uciekając od psycholi. To nie jest nic miłego, pobierać alimenty i wychowywać samotnie dziecko. Nie masz pojęcia jak jest trudno

Gość gość
ty to musisz być nieźle skrzywdzony, ba nawet skrzywiony Gameover

Gość gość
facet szuka seksu

Gość gość
Zycze Ci żebyś się zakochał w jakiejś fajnej kobiecie i ułożył sobie życie a ja mu tego nie życzę, po co niszczyć życie jakiejś fajnej dziewczynie.

:D jestem zaskoczony że sie żadna nie czepiła "przedwczessnego wytrysku" Chyba mam to szczęście i wpadła na dyskusje elyta intelektualna;) xxx słuchaj powiem ci jak to widze. Kobiety z racji swojej roszczeniowej postawy wynikającej z "dbania o dobro potomków" są głównym narzędziem propagandy sukcesu czyli propagandy kredytu. Oprócz zinstytucjanolizowanych złodziei w rodzaju komornika, bankiera i sektorów przyległych to chyba baby potrafią wydoić z człowieka najwięcej za nic. Prześcigacie w pomysłowości najbardziej kreatywnych księgowych i kreatorów popytu na produkty bankowe:D

nie wiem czy to z racji waszej zachłanności czy głupoty poczciwe chłopiny, pracujące uczciwie z zasadami moralnymi nagla z waszą pomocą uświadamiają sobie, że są rekinami biznesu. Trza mieć mercedesa, dom z ogrodem, wille na "działkach" pinć razy w roku wakacje. No cóż. nie powiecie mi, że nie ma takiej presji z waszej strony na facetów. Wykonujecie 80% roboty marketingowej za banki. Nienawidze banków i niestety wy jako ich bezwolne czy też może świadome narzędzie też podpadacie pod definicje wroga

Gość gość
nudzisz ojciec, albo zły przykład matka dawała

Gość gość
Game over Insert coin

nawet forum dla kobiet zaprojektowano żeby wyglądało jak j****a galeria handlowa. Sory al ktoś was wykorzystuje i nie są to bynajmniej wasi faceci. ale zawsze możecie sie puścić z jakimś p*********m chujem z branży finansowej o ile odpowiednio bogato sie odszykujecie:)

założe sie, że siedzi tu co najmniej kilkanaście "pięknych samotnych kobiet" nakręcających gorączkę złota;) Podnieście rękę dziewczynki i chłopcy:) No już...Nie wstydźcie się:)

wymyślilismy sprytny plan hie hie. Bedziemy udawać baby do wzięcia na forum:P ale jesteśmy z***biście inteligentni...

Gość gośćona
Strasznie się uruchomiles. Dlaczego ten temat tak cie zdenerwował?

no wiesz. na pewno są jakieś powody;) Założe się, że zaraz mi powiesz jakie:)

ba. założe sie, że już powstaje moja nieautoryzowana biografia przedstawiająca mnie jako ułomnego nieudacznika, który z racji swoich wad popadł w mizoginie:)

Gość gośćona
Wyobraź sobie,ze pomimo tego,ze mam juz 45 lat ,to nie jestem wszystkowiedząca...dlatego pytam Ciebie...

za rok pewnie znajdą jakąś poszlachtowaną laskę i sie dowiem z mediów zę ją zabiłem. też tak może być. przecież są dowody że to ja chociażby na forum już nie mówiąc o biografi:D

dlatego zawsze robie zrzuty stron;) xxx skąd pomysł, że sie zdenerwowałem? Wybacz, że pytam ale śmierdzi mi tu wmawianiem na siłę "faktów"

Gość gośćona
Masz manie przesladowcza?wyluzuj..nie jesteś pepkiem świata...