Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 52525

Czy on chcial tylko jednego? pytanie do chlopakow i dziewczyn

Polecane posty

Gość gośćona
E tam wmawianiem......zaatakowales autorkę.. stad moje pytanie..

a co ty myślisz, że "prawde" kreuje sie przy pomocy pepków? czasem trzeba odstrzelić jakiegoś gościa na stanowisku , który sie wychyla ale gwarantuje ci,że przeważająca większość "artystów" to amatorskie trupy objazdowe:) i docelowa grupa dla nich to niepepki

patrz co też zdesperowany prawiczek w szale może zrobić jak dostanie białej gorączki:O przepraszam:O xxx A tak serio to mógłbym powiedzieć, że to ona zatakowała kogoś a ja stanąłem w obronie. W końcu to była uczciwa wymiana. On daje siebie i ona daje siebie. Nie wiem skąd tu taki bulwers. Uczciwa wymiana handlowa

Gość gośćona
Ciezko się z Toba dogadać, a zawsze myslalam,ze komunikatywna jestem,Ale może to tylko moje wyobrażenie bylo.. A ty za bardzo się spinasz..To miejsce nie jest tego warte...

jakoś tak mam że jak widze, że ktoś kantuje a akurat nie mam z tego działki to odzywa się we mnie ta...No. Jak jej tam było. Ta co miała orły...TEMIDA!!! O:)

Gość gośćona
Stanales w obronie całej meskiej nacji chyba? Przyn

Gość gośćona
Ale ta Temida,to ślepa nie jest?

po prostu mi sie nudzi i mam ochote skoczyć w przepaść żeby zobaczyć co jest na dole nie nadinterpretuj. Od tego ja jestem;)

Gość gośćona
Nie skacz,bo się możesz rozczarowac i to mocno..

Gość gośćona
Zeby tylko raz...w końcu wiek zobowiązuje..

Gość gośćona
Nie....ale nie było warto. Teraz zamiast skakać...zeszlabym ostrożnie.. Rozmawiamy juz ktorys raz i za każdym razem jestes tak samo złośliwy. Sprawia Ci to przyjemności?

nie przypominam sobie żebym z tobą rozmawiał. NIe jestem złośliwy tylko ironiczny.

mam nadzieje, że potrafisz jednak zapaść jakoś w pamięć bo nie pamiętam żebyśmy też uprawiali seks. Chociaż to by tłumaczyło dlaczego za mną łazisz:P

Gość gośćona
Pisze pod pomarańcza, pewnie dlatego nie pamiętasz...Ironia?jeśli tak mówisz.. Czym sobie na nią zasluzylam?

jesteś jakimś psychologiem albo innym wariatem? w każdym razie jak jesteś fajna laska to możemy sie umówić;) Cenie doświadczenie:) tylko bez żadnych krypto analiz:)

Gość gośćona
Nie pochlebiaj sobie... seksu ze mną nie zapomnialbys do końca życia..

Gość gośćona
Jestem zupełnie normalna.,,juz to zresztą mówiłam...przedwczoraj chyba?

jesteś normalna i nie zapomniałbym z tobą seksu do końca życia? jedynym rozwiązaniem tej łamigówki może być jedynie uduszenie mnie poduszką po seksie:P

tak wiem. Pamietam. Byłąś na topiku normalnego, przystojnego męża:D Ty tak świrujesz czy serio...?

Gość gośćona
Zapamietam..ta poduszke... Bo pamięć mam chyba lepsza od Ciebie ,choć z racji wieku powinno być na odwrót...

Gość gośćona
Hahahaha..tam byłam również... faktycznie.. On jest ciężkim przypadkiem.,studiuje wszystkie dostępne..dziury.. Przepraszam..bo nie Lubie być wulgarną

słuchaj lubie podchody i tak dalej. Taki sentyment z czasow niezrzeszonego harcerstwa:) jednakowoż troszkę już wyrosłem (chociaż nie wiem dlaczego zakładasz a może wiesz, że jestem młodszy od ciebie) i podchody mnie już tak nie bawią. Wole chowanego. Najlepiej jak mi sie chowa z dużą częstotliwością. Co ty na to? Pobawisz sie ze mną?

Gość gośćona
Dobrze..nie musisz prosić dwa razy..znikam..