Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wygral ktos z was w lotto

Polecane posty

Gość gość
Jestes j******a jak ktos chce 5 kont to przelewaja na 5 podatek odciagnac moze panstwo owszem . Od sumy powyzej ilus tam ..i nie nmusisz miec 1 konta .bo moze byc tak ze przeleje sz cala sune a za godzine jej nie bedzie albo dwoe bo ci haket zaj***e deklu

Gość gość
głupia cipo nikt ci wygranej na 5 kont nie przelewa bo ich nie masz:O Myslisz troche? Na jakiej podstawie zakładasz 5 kont? najpierw wygrywasz, więc nie masz na to czasu nawet. Ty w ogóle wiesz co trzeba zrobic by założyć konto? Debilka, a chce świecić- głupotą

Gość gość
Idziessz do banku o zakladasz kontakt zanim kase w płacisz m i mussz wplacic od razu jakaś kase

Gość gość
To soe najpierw zaklada konta a pozniej odebrac wygrana idiotko .a co do kont to mozna miec kilka . Wiem bo sam mam 4 i jakosnikt sie nie pytal po co tyle kont mi .

Gość gość
Po drugie co to za znawca sie znalazl zeby mowic na ile kont przeleja po co i na co ?? CzyZzby z lotto?

Gość gość
Ja wygralam pare tysiecy:-) rok temu

Gość gość
co za kretynki :D można mieć konto w każdym banku :D żadna mafia nie przychodzi :D

Gość gość
No kretynki

Gość gość
Wy to jednak jesteście debilki odbierając wygraną lotek obrazu zabiera 10% od wygranej a resztę możecie przelać na tyle kont ile chcecie