Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werbenazieloniutka

Czy dobrze to z nim rozegrałam

Polecane posty

Gość werbenazieloniutka

Umawiam się od jakiegoś czasu z pewnym gościem na wizytę u mnie w domu- mieliśmy się spotkać w ten weekend, ale on miał potwierdzić czy przyjdzie bo wybierał się też na konferencję zawodową do innego miasta. Dziś napisał do mnie, ze jednak jest ta konferencja i że niestety wyjeżdża więc innym razem. Odpisałam, ze ok- niech się dobrze bawi, wymysli inny termin i da mi znać , on coś tam odpisał, że tak- ja ze muszę konczyć, bo są u mnie goscie i nie mogę siedziec przy laptopie, wszystko z uśmiechem:)) Czy dobrze to rozegrałam? Trochę mi było przykro, ale wydaje mi się że z twarzą z tego wyszłam, co sądzicie?

Gość gość
Nie pokazałaś mu na pewno, że Ci jakoś zależało na tym, ale to dobrze chyba. Jeśli to sam początek nie pokazuj mu tego, bo on ma wiedzieć, że ma się o Ciebie starać, a nie, że dostanie wszystko od razu.

Gość werbenazieloniutka
Potem pytał, dlaczego jego nie zaprosiłam skoro są znajomi, no to mu odpisałam, że zawodowe rzeczy omawiamy i tyle. Po czym umilkł i się nie odzywa.

Gość gość
Okej jest spoko, ale nie przegnij za bardzo, żeby nie pomyślał, że jesteś zła czy, że się obraziłaś, bo wtedy się wyda, że Ci zależało. I też nie możesz go za bardzo olać, bo pomyśli znowu, że Ci na nim nie zależy i, że nie jesteś zainteresowana nim i wtedy sobie odpuści.