Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ElizkaF

Konsultantka Avon :) Łódź

Polecane posty

Gość gość
Witam, potrzebuję zakupić dwa produkty z oferty avon. Czy możemy nawiązać kontakt w ww. sprawie? (kamillica@o2.pl)

Gość gość
Witam serdecznie. Zapraszam do mojego zespolu konsultantek avon;-) w moim zespole kazdy otrzyma na start zestaw startowy- wszystkiw potrzebne materialy, katalogi, probki i inne. Dodatkowe otrzymacie preznt za zamowienie nie tylko od firmy ale rowniez i odemniw;-) na kazdym Waszym kroku sluze pomoca i rada;-) rabaty na kosmetki z katalogu nawet do 50%. Przykladowe promocje dla konsultantek: przy zakupie min 2szt konkretnych perfum otrzymujecie na nie 40% znizki;-) nie jest to chyba trudne do osiagniecia prawda? ;-) tym bardziej ze np koszt perfum to 45zl. Dajmy na to ze 2 wasze klientki kupia po sztuce perfum. Razem zaplaca 90zl Tobie, natomiast Ty zaplacisz firmie 54zl a Twoj zysk na dwoch kosmetykach to 36zl;-) mysle ze to nie malo;-) Kontakt beata1818@o2.pl

Gość gość
Choć temat jest stary to postanawiam odnowić. Jestem konsultantką, proponuję minimum 10% zniżki na zakupy i upominek w postaci darmowej próbki do zamówienia :) Szukam również nowych konsultantek, które chciałyby zarobić, gwarantuję darmowe katalogi, próbki i szkolenia wprowadzające jak zwiększać sprzedaż :) Szukam też obecnych konsultantek, którym chciałabym zaproponować zwiększenie zarobków ;) Zapraszam do kontaktu, Izabela :) mail: izabelaa.avon@gmail.com

Gość Amazi89
Witam serdecznie , Łódź i Pabianice , osoby zainteresowane zamówieniami lub przystąpieniem do Avon proszę o kontakt : amazi89@gmail.com służę wszelką pomocą.

Witam . Obecnie od niedawna jestem Liderem i poszukuje chetnych osob do zostania konsultantka/konsultantem Avon. Jesli ktoś jest zainteresowany prosze o kontakt