Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszłam na porodówke wielkie było zdziwienie że urodziłam psa

Polecane posty

Gość gość

poważnie, urodziłam cudnego szczeniaczka, to CUD modiłam się o to długo, to nie było w Polsce, dlatego nie mówili o tym w mediach, nie chciałam rozgłosu, to nie jest ważne, bardzo kocham mojego synka, ale rodzina go nie akcpetuje, wiele osob mowi o nim zle, np. w autobusie ma być w kagańcu wtedy ja mowie " a twój bachor tez jeźd******agańcu ' nie rozumiem, jak można być tak nietolerancyjnym, dobrze, ze mój kochany aniołek nie przejmuje się głupimi ludzmi

Gość gość
tez sie nudze.

Gość gość
Tak to jest brak tolerancji.nie przejmuj sie kochana,otocz synka miloscia. Przy nastepnej ciąży a mogę przewidziec ze to będzie hiena będzie lepiej,i nigdzie nie ma ze hieny musza byc w kagancu,rodzina sie nie przejmuj.

Gość gość
zrób z niego zupę na święta. Albo filety

Gość gość
Hej. A jakiej rasy to synek? Ja urodziłam niedawno amstaffka. Juz teraz znajomi wróżą mu karierę na wybiegu ( przed posesja). Pozdrawiam cieplutko

Gość gość
Jak się wabi maleństwo? Ojciec jakiej rasy? Arab? Te mieszane maluchy są takie śliczne! Mieszkasz w UK?

Gość gość
Ja mieszkam w Lądku właśnie, mój partner jest Arabem i urodziłam konia (w Londynie). Jesteśmy przeszczęśliwi.

Gość gość
00:44 przeszczesliwi? To zludne,araby wola kozy!! Będzie rozwod

Gość gość
On ma juz 2 inne żony kozy i 2 Polki wiec niczego mu nie brakuje. Wszystkie przyjelysmy islam. Harem jest troche zatłoczony ale tworzymy szczesliwa rodzine.

Gość gość
Oj tam zatloczony ,przynajmniej nie musisz codziennie stać przy garach i latać po mleku,a i koza tez mu dobrze o********.