Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośść

Zrobiło mi się strasznie przykro...

Polecane posty

nie jestem zgorzkniały. Mam z was wszystkich beke lepszą niż na kabaretonie w opolu:)

ech. Słuchaj. Albo gościu ma wyj****e na to co czujesz albo nie wie co możesz poczuć kiedy tak mówi (czyli cie nie zna). Obydwa zachowania można z dużą dozą prawdopodobieństwa zinterpretować jako przejaw uczucia powierzchownego. Czyli, że cie zdradzi. Chyba, że na to nie pozwolisz. ale rób jak chcesz. Może zastanów sie czy warto w ogóle coś robić

Gość gość
Masz się czym chwalić.. Mnie zał tej dziewczyny, tez bylam mloda i przezywalam rozterki sercowe.

jest jeszcze trzecia możliwość. Wiedział, że cie to zrani i dlatego tak powiedział Najbardziej optymistyczna opcja bo znaczy, że chciał ci coś przekazać. W tym przypadku patrz poprzednia strona;) ptaka w jedną rękę, ketchup w drugą:)

Gość gość
Ta odpowiedz ma chociaż sens..

Gość gość
A ja mysle,ze to bezmyslny balawan jest...

Gość gość
Ale muszę cie rozczarowac. Ja nie jestem autorka tematu. 20 lat skonczylam juz dawno..., a nawet 30. :-)

Gość gośść
No właśnie chyba nie ma, ale to dość dziwny charakter... wie, że zranił bo mu to powiedziałam. Podejrzewam, że żartował, ale tego już nie dodał. Akurat o zdradę jakoś się nie boję...

skoro ranienie bliskej mu osoby uważa za świetny żart to w zasadzie już możesz się czuć zdradzona. Szczególnie jeżeli lubi pożartować:)

Gość gość
Czuje sie jak uwodzicielka nieletnich w takim razie :-)

Gość gość
powiedz mu, że poprosiłaś Mikołaja aby mu sprawił nowego k****a bo obecny kiepsko mu służy :D

Gość gość
A to zależy ..czy byś chciał. Bo nie lubie nic na sile...

nie wiem czy bym chciał.ale wskakuj na konia. pogalopujemy to omówić na osobności:)

Gość gośść
Chyba za bardzo emocjonalnie się zaangażowałam co wcale nie oznacza, że chce teraz olać czy coś... Tak swoją drogą w łóżku nigdy nie narzekał, a nawet wręcz przeciwnie...

Gość gość
Musze się mocno trzymać ..grzywy,bo się boje ,ze spadne:-)

dobra powiem ci jak jest. Twój chłopak to gość z poczuciem humoru na poziomie 6 lataka. Pewnie w życiu nie udało mu sie wymyślić nic śmiesznego to c****ertolnoł po oczach pierwszym co zapamiętał. To niedorozwój ale cie kocha:) Wasze życie będzie bajką:)

Gość gośść
Trochę takie wymuszone, ale miłe i poprawiające samopoczucie. Dzięki:)

Gość gość
Teraz to pojechales po bandzie.....

Gość gość
Postaram sie ..za mocno nie poobijac pośladków..

jak po bandzie? pojechałem tam gdzie sie jeszcze dało pojechać. wg mnie to jedyna możliwośc. Może troche przejaskrawiłem ale wydaje mi się, że niezbyt.

Gość gość
Tylko,ze ona jeszcze nie na tym etapie. Na nosku różowe okulary ..a ty tak brutalnie odzierasz ja ze złudzeń.

lubie jak sie pośladki obijają:) szczególnie o...No wiesz o co. Tam nie ma nic innego o co by sie mogły obijać. A nie chciałbym być zbyt dosłowny bopodobno tajemniczosc dodaje uroku;):D

Gość gość
Jestem juz duża, a właściwie dorosła dziewczynka.. wiec tak ..wiem o co..... to przyjemne..akurat :-)

Gość gość
Po co robić facetowi prezenty na mikolajki? Ja tego w ogóle nie świętuje. I po co się w ogóle pytac co mu kupic... kup mu jakaś czekolade czy kosmetyki, nie ma co wydziwiac i robic obcemu facetowi jakies wyszukane prezenta, to nie jest twój mąż więc bez przesady. A mikolajki to dzieci obchodzą w szkole, nie dorosli ludzie.

widze, że mamy zbieżne poglądy i podobne zainteresowania.:) Byłbym skłonny zaryzykować i zaproponować bliższą (niż obecna) znajomość:classic_cool: