Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opiszcie swoje zwyczaje prezentowe

Polecane posty

Gość gość

komu robicie, co kupujecie i do ilu złotych na osobę itp.

Gość gość
kafeterianie dla Vavruszki kupią słoik treningowy

Gość gość
Jedyny zwyczaj to taki że prezenty dla wszystkich i otwieramy dopiero po wigilii . Reszta jest płynna.

Gość gość
ja robię prezenty tak : dla rodziców osobno, dwóm bratankom wspólnie, bratu i bratowej wspólnie, mojej lasce oraz jej dziecku osobno. Mniej więcej pięć dych na łebka.

Gość kalinja
Ja osobno robię prezenty dla mojej rodziny, a osobno z mężem dla jego. I tu stawiamy na jakieś drobiazgi, słodycze itp. Nie szalejemy zbytnio. Mężowi za to wykupuję w tym roku transfer na filefox.pl bo sam sobie zażyczył,a mi ma kupić perfumy ;)

Gość kardulaki
U mnie w rodzinie mieliśmy tylko słodycze jak byliśmy mali bo rodziców nie było stać na prezenty,a potem nikt nikomu nie dawał prezentów no może siostry swoim dzieciom dają . Jak mieszkałam z facetem dawaliśmy sobie prezenty ,a teraz nie dostaję od nikogo i przykro mi bo zazdroszczę Wam tego zwyczaju:( u nas nic takiego nie ma:(

Gość gość
Kardulaki nie smuc sie pewnie jeszcze znajdzie sie ktos do obdarowania prezentami. U mnie azdy daje sobie jakis prezent. mamie kupilam juz witalny plyn z lecytyna plus jej ulubiona slodycz, tacie kupie wode toaletowa i rowniez ulubiona slodycz, bratu jakis drobiazg, tylko mojemu jeszcze nie wiem, moze cos sobie jeszcze zazyczy bo lubimy praktyczne prezenty. Prezenty laduja zawsze przed wigilia tzn kolacja, tak po poludniu a otwieramy po kolacji.

Gość gość
prezenty otwieramy po kolacji. Moj facet ( kinoman i fan ps3 i ps4) dostanie : ladowarke do padow figurke altair (bohater z gry assassin's) sluchawki- haedset do ps4 moj tata perfumy laurent a mama kolczyki z w.kruk. na prezenty dla faceta wydalam ok 1550 kr. dla taty ok. 500 kr dla mamy ok 400 kr Rodzice prezenty dostana w styczniu ;)