Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa wydarła się na mnie i wyzwała od suk i nierobów

Polecane posty

Gość gość

Powiedziała że nie robię absolutnie nic, że tylko leże - 3 miesiąć ciązy mam- i że jestem leń. To jej mieszkanie - więc co mam robić? Powiedziałam ze na starosc i tak zrobię wszystko aby ja oddac do domu starcow (ze zlosci to powiedzialam) a ja tu zamieszkam z jej synem. I wtedy ona wybuchla, zaczela krzyczec na mnie, prawie szarpac, az musialam ja odepchanc i zamknac się w pokoju. Nienawidze jej, nienawidze tej starej suki!

Gość gość
Gdybyś mi tak powiedziała to byłaby to ostatnia Twoja godzina w moim mieszkaniu :) Skoro Ci nie odpowiada towarzystwo to zmień miejsce zamieszkania.

Gość gość
Ty swinio spakuj walizke i wypier.... Gdzie takie sooki maja honor? Darmozjad i pasozyt z ciebie. Spier... do swojej mamusi a nie wtulilas doopsko do obcej kobiety! !!! Wont !!!

Gość gość
Wyprowadź sie ,nikt cię nie zmusza do mieszkania z nią.

Gość gość
W*****iaj pod most szmacisko ale to na jednej nodze!!!!!!

Gość gość
niestety takie chore czasy, że nie każdy ma meiszkanie i trzeba mieszkać z rodzicami... no ale w takiej sytuacji mogłaś nie brać slubu, nie robić sobie dziecka, bo jaki sens robic dziecko jak sie nie ma nawet podstaw do życia w postaci meiszkania? ja mam 30 lat, nie mam mieszkania i dzieci nie planuję. A mieszkanie z tesciową to rzeczywiscie musi byc koszmar, nie jestes na swoim, tesciowa patrzy co robisz, rządzi tobą, bo to jej mieszkanie. Ale jak wzielas sobie męza nieudacznika to tearz się męcz.

Gość gość
gość dziś Ale jak wzielas sobie męza nieudacznika to tearz się męcz. x A dlaczego tylko męża nazwałaś nieudacznikiem? Jeśli już rozpatrujemy to w takich kategoriach to chyba obydwoje zasługują na ten przydomek. Mąż chociaż ma kawałek kąta, gdzie mogli zamieszkać...

Gość gość
"gość dziś siedzisz w domu który nalezy do niej i jeszcze wyzwiska ? ja bym cie szmato nożem za/je/bała i twojego bachora przy okazji" A TWOJA MATKA POWINNA CIE ZAGAZOWAĆ CHORY SMIECIU!

Gość gość
Gardze babskami, ktore daja sobie zmajstrowac dzieciaka na 10 mk w pokoju z tesciowa za sciana.

Gość gość
nie wyobrażam sobie wpuścić do MOJEGO domu jakąs zdzirę która bachora se zrobiła więc z tego tytułu mam mieszkać u mnie Von ! niech spieprza za granicę czyścic kible i odkładac na mieszkanie ja swój dom 16 lat budowałam i wykańczałam i jak ma mi przyjść jakieś ździrsko to wole żeby zdechła pod płotem gdzieś na dworzu ale do siebie nie wpuszczę

Gość gość696
Opanujcie się ludzie z tym jadem i nienawiścią. Trzeba mieć z garem żeby takie teksty pisać do obcej osoby, której się nie zna i nie zna się dokładnie sytuacji...

Gość gość
Kiepskie prowo. 1/10.

Gość gość
Ale jak wzielas sobie męza nieudacznika to tearz się męcz. x A dlaczego tylko męża nazwałaś nieudacznikiem? Jeśli już rozpatrujemy to w takich kategoriach to chyba obydwoje zasługują na ten przydomek. Mąż chociaż ma kawałek kąta, gdzie mogli zamieszkać... xx bo to facet powinien zalatwić jakieś mieszkanie, skoro chce mieć żonę i dziecko, a nie najpierw ru\cha a potem dopiero mysli...

Gość gość
nie wyobrażam sobie wpuścić do MOJEGO domu jakąs zdzirę która bachora se zrobiła więc z tego tytułu mam mieszkać u mnie Von ! niech spieprza za granicę czyścic kible i odkładac na mieszkanie ja swój dom 16 lat budowałam i wykańczałam i jak ma mi przyjść jakieś ździrsko to wole żeby zdechła pod płotem gdzieś na dworzu ale do siebie nie wpuszczę xxx Nie pochwalam zachowania autorki ale Ty to jesteś jakaś psycholka, ile ty masz lat chamowata ordynarna stara ruro? i jak ty się wyrażasz? a zdzira to twoja matka, która wys\rała takie gó\wno jak ty... trochę pokory szmato, bo nie wiesz co ciebie w zyciu spotka

Gość gość
Masz zagrożoną ciążę? I naprawdę nic w domu nie robisz?

Gość gość
to po co zada wypinała jak facet nie ma mieszkania ? zgwałcona została ?

Gość gość
gość dziś Ale jak wzielas sobie męza nieudacznika to tearz się męcz. x A dlaczego tylko męża nazwałaś nieudacznikiem? Jeśli już rozpatrujemy to w takich kategoriach to chyba obydwoje zasługują na ten przydomek. Mąż chociaż ma kawałek kąta, gdzie mogli zamieszkać... xx bo to facet powinien zalatwić jakieś mieszkanie, skoro chce mieć żonę i dziecko, a nie najpierw ***** a potem dopiero mysli... xxxxx Ciekawa teoria :). A ona to co? święta krowa? Też chciała męża i się ****ała.

Gość gość
10:57 - mnie stara ku/rwo krytykujesz a tak samo piszesz jak ja hahahha stara raszplo żebys zdechła razem ze swoją matką ,ropucho ,pewnie też czyhasz na majątki i wygodę u kogos za darmo stara tłusta ku/rwo wysrana przez ku/rwe

Gość gość
Dlaczego ludzie sa tacy glupi i pladza dzieci nie majac kata i dobrej pracy? Gdyby dobra praca byla to i mieszkanie by bylo. Patoligia.

Gość gość
10:57 - mnie stara ku/rwo krytykujesz a tak samo piszesz jak ja hahahha stara raszplo żebys zdechła razem ze swoją matką ,ropucho ,pewnie też czyhasz na majątki i wygodę u kogos za darmo stara tłusta ku/rwo wysrana przez ku/rwe xxx weź leki ty stara chamicho :D a ja i moja matka jesteśmy szczupłe. Poza tym grożenie komuś nożem jest karalne, więc uważaj bo zrobię skany i pójdę na policję jak ty grozisz na necie ludziom że ich nożem zabijesz, cytuję: "ja bym cie szmato nożem za/je/bała i twojego bachora przy okazji "

Gość gość
poza tym może i masz mieszkanie stara ruro na ktore 16 lat pracowalas ale mentalnie jestes DNEM, co widac po twoim slownictwie chamko i prostaczko.

Gość gość
To jakaś p******a musiała pisać: "ja bym cie szmato nożem za/je/bała i twojego bachora przy okazji " - weż w*********j z forum kretynkto!

Gość gość
11.05 - taaaaa hahahyaha jestes szczupła, tłumacz sie stara raszplo z obwisłymi cycami hahahahahaa tez przyczepiłas sie do cudzej wygody żeby swoja tłustą du/pę napaść ? hahahahahahaha :D wmawiaj sobie gruba stara ku/rwo

Gość gość
Ale głupia. Grozby są karalne gdy grozisz osobe którą znasz. Jak to sobie wyobrazasz? Kobieta ktora pisala o nozu zlapie noz i będzie biegac po calej Polsce pytajac ktora dziewczyna utworzyla wątek o tesciowej? Odroznij świat wirtualny od realnego. Jak w grze ktos zabije osoby to tez będziesz biegla na policje? Stuknij się w głowę

Gość gość
11.05 - taaaaa hahahyaha jestes szczupła, tłumacz sie stara raszplo z obwisłymi cycami hahahahahaa tez przyczepiłas sie do cudzej wygody żeby swoja tłustą du/pę napaść ? hahahahahahaha smiech.gif wmawiaj sobie gruba stara ku/rwo xxx dzięki, mam z ciebie niezły ubaw :D aż się popłakałam ze śmiechu :D kiedy wizyta u psychiatry? :)

Gość gość
Ale głupia. Grozby są karalne gdy grozisz osobe którą znasz. Jak to sobie wyobrazasz? Kobieta ktora pisala o nozu zlapie noz i będzie biegac po calej Polsce pytajac ktora dziewczyna utworzyla wątek o tesciowej? Odroznij świat wirtualny od realnego. Jak w grze ktos zabije osoby to tez będziesz biegla na policje? Stuknij się w głowę xx o widzę że chamka się przestraszyła i zmienila ton :) groźby są karalne przez neta jak najbardziej też, poczytaj na forum prawnym ilu ludzi miało problemy bo obrażali czy grozili komuś przez neta, więc opanuj się chamicho

Gość gość
autorka z tekstem że ją odda do domu starców przegięła, ale posty niżej to już dno totalne, w dzisiejszych czasach nie jest łatwo o mieszkanie , owszem możesz je mieć wraz z kredytem na 30 lat

Gość gość
autorko czy masz zagrożoną ciąże? dlaczego do pracy nie chodzisz? co w domu robisz? z czego się utrzymujesz?

Gość gość
a ta tepa krowa myśli że każda co tu pisze to jestem ja hahahaha :D tepa ku/rwo zaje/be cie nożem i spiertalaj teraz na polcije hahahahahaha :D zesrałas sie już ? :D

Gość gość
gość dziś Bredzisz. Na wszelki wypadek dodam, że to mój pierwszy wpis w tym temacie :)