Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość err22

dobre warsztaty poświęcone efektywnej sprzedaży

Polecane posty

Gość err22

Ostatnio dużo się słyszy o różnorakich szkoleniach i konferencjach poświęconych efektywnej sprzedaży i generalnie biznesowi. Jakich prowadzących takie zajęcia byście doradzili?

Gość bendek_P
Już mi wiele osób polecało panią Wegener,( www.wandawegener.pl ) więc chyba się w końcu zdecyduję na jakieś jej warsztaty. Mam kolegę, który po kursie prowadzonym przez tą panią zaczął robić prawdziwą karierę jako makler giełdowy. Całkiem dobra rekomendacja, żebym też się zapisał :)

Gość gość
ja polecam pania karoline bedzinska, bardzo skuteczna osobka i wyjatkowo dobrze wie jaki zakres wiedzy potrafi wchlonac uczen na kazdym z modulow. precyzja w trenowaniu technik tez jest wielce zadowalajaca

Gość Barbara28
Ja polecam szkolenie http://biznescampwarszawa.evenea.pl/ Dowiedziałam się co zrobić, aby firma działała tak jak tego oczekuję, a przecież sprzedaż usług i produktów jest najważniejsza. Zachęcam każdego kto chce otworzyć firmę bądź już ma i chce się dalej szkolić...

Gość Filip_z
Dobrze wspominam warsztaty dla przedsiębiorców jaki poprowadziła Wanda Wegener. Ja lubię jak jest dużo ćwiczeń podczas takich szkoleń i tutaj tak właśnie było. Pani Wegener stara się wyposażyć kursantów w zestaw narzędzi i technik, które można wdrożyć w życie zaraz po ukończeniu kursu, to jest super.

Gość gość
Zdecydowanie powinny być to osoby kompetentne, mające na swoim koncie jakieś sukcesy, odpowiednio wykształcone. Myślę, że specjaliści od marketingu byliby tutaj wskazani. Jeśli zaś chodzi o samą organizację warsztatów, to wydaje mi się, że bardzo ważna jest atmosfera. Trzeba wybrać na tę okazję dobrą, profesjonalnie wyposażoną salę. Z tego co się orientuję, to http://www.pankiewicza.pl/ ma znakomicie wyposażone sale, może warto obejrzeć.

Gość dante44
Ciekawe tematy szkoleń mają na stronie www.ckb.pl. Zastanawiam się nad takim tematem jak – marketing wystawienniczy. Mój znajomy ich gorąca zachwala, miał okazję korzystać z ich szkoleń dofinansowanych.

Gość benderd
Jeśli chodzi o moje doświadczenia to dużo sie można dowiedzieć na szkoleniach realizowanych przez Eduexpert. Zazwyczaj robią te szkolenia 1 dniowe, z całym pakietem – materiały plus wyżywienie. Co do konkretnych kosztów to na stronie www.eduexpert.pl ą dokładną rozpiskę.