Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałowska

Chamskie zahowanie męża !

Polecane posty

Gość michałowska

O czym to może świadczyć? Gdy myśli że już śpię to wkłada mi go TAM (zakazana dziurka) i porusza póki nie zaśnie i jeszcze szepcze mi wtedy ze bardzo mnie kocha? Czy to jest miłość? Jak zdarzy mu się obudzić w nocy to robi znowu to :( ...wczoraj kolejny raz zwróciłam uwagę aby przestał to użył siły i powiedział ze jako mąż ma do tego prawo odechciewa mi się seksu przez to, mam trudności z wysypianiem się i chyba powoli depresję.

Gość gość
mój chlopak dostal by w ryja jakby mi tam wkladal lapy, no ale jak ty cielaku sobie na wszystko pozwalasz to niedlugo ci nas\ra na gebe

Gość gość
Może właśnie autorka chce żeby jej nasrał, różne rzeczy ludzi podniecają.

Gość gość
A musisz spać dla niego dupa odwrócona? Śpij od ściany w jego stronę to po pierwsze po drugie kup sztucznego poczekaj aż on zasnie wp*****l mu w dupsko sztucznego a tym się zdziwi nieboraczek

Gość gość
Może mąż chce coś urozmaicić żeby nie było monotonii w związku a ta od razu wielkie oburzenie :) Ja tam lubie na śpiocha :)

Gość gość
Powinnaś mężowi dawać swoje ciało kiedy tylko chce. A właściwie to nie swoje ciało ale w tej chwili JEGO ciało! Ma do niego prawo i powinnaś mu go udostępniać zawsze kiedy czuje taką potrzebę. A potem się dziwicie że faceci was zdradzają lub rzucają :-o

Gość włochata kuciapka
Popieram.

Gość michałowska
On chyba nie śpi pół nocy bo raz śpię do niego zwrócona ale nie da się a jednym boku tak całą noc i się przekręcam plecami, potem czuje ze zaczyna mi tam wkładać a jak się cofam to mówi żebym nie była taka uparta a mi już nie chce się z nim kłócić bo sama jestem senna i wkłada ponownie trwa to 15min , potem zasypia :(

Gość gość
No tak jak odwróci się przodem to dostanie do buzi. Ale to lepsze niz tamto. Ktos na fajny pomysł kup sztucznego i włóż mu na śpiocha

Gość gość
Prowo! Każda normalna kobieta by wiedziała, że to gwałt. Za takie rzeczy się siedzieć idzie.