Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Agnieszka30wwa

Zabieg Clear Brilliant

Polecane posty

Go艣膰 Agnieszka30wwa

Witam wszystkie czytelniczki:) Jeszcze nigdzie nie znalaz艂am opisu do zabiegu Clear&brilliant:) dlatego postanowi艂am doda膰 nowy temat do rozmowy. Jestem w艂a艣nie po 1 zabiegu Clear&Brilliant w profesjonalnym gabinecie w centrum Warszawy.Od wielu lat borykam si臋 z przebarwieniami i bliznami po tr膮dziku. Pr贸bowa艂am wielu zabieg贸w i preparat贸w kosmetycznych,niestety nic nie przynosi艂o zadowalaj膮cych efekt贸w:( Dop贸ki moja Pani kosmetolog nie zaproponowa艂a mi Cleara!!! Jest to zabieg z wykorzystaniem lasera diodowo-frakcyjnego, wykonuje si臋 go w znieczuleniu(20min ma si臋 specjalny krem na twarzy ,kt贸ry znieczula) . Musz臋 o tym napisa膰 bo jestem w szoku!!! Sk贸ra jest jak nowa,ca艂y czas si臋 regeneruje i wygl膮da jeszcze lepiej ni偶 3 dni po zabiegu!!! Moje blizny znacznie si臋 sp艂yci艂y, przebarwie艅 nie ma!!! Kolor sk贸ry jest r贸wnomierny, cera jest 艣wie偶a,g艂adka i roz艣wietlona. Pani powiedzia艂a ,偶e po ok.3 zabiegach pozb臋d臋 si臋 ca艂kowicie blizn!!a偶 trudno w to uwierzy膰. Bardzo dobrze wydane pieni膮偶ki,by艂o warto!!! Raz a konkretnie. Je艣li kto艣 korzysta艂 z tego zabiegu niech podzieli si臋 swoj膮 opini膮. Je艣li te偶 kto艣 ma jakie艣 pytania jak odbywa si臋 ca艂y zabieg i gdzie go wykona艂am ...ch臋tnie podpowiem!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kasia_lovebeauty
By艂am i potwierdzam w 100%,偶e zabieg jest skuteczny !!!i ju偶 po 1 zabiegu wida膰 spektakularne efekty:) Korzysta艂am z zabiegu w gabinecie Kosmedica na ul.Pi臋knej. Wspania艂e miejsce: czysto, mi艂o i profesjonalnie:) Teraz maj膮 promocj臋 na ten zabieg:) U mnie efekt jest zdumiewaj膮cy:) widzia艂am go ju偶 na 2 dzie艅, a teraz 10 dni po zabiegu jest jeszcze lepiej. Moja sk贸ra lekko si臋 z艂uszcza daj膮c efekt nowej sk贸ry=twarzy.Moje przebarwienie na czole jest ju偶 praktycznie nie widoczne, sk贸ra jest po prostu pi臋kna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aleksandra14
Ja te偶 by艂am w tym gabinecie!!!:):) s膮 艣wietni:) Gabinety s膮 bardzo czyste , Panie bardzo mi艂e i profesjonalne. Polecam zdecydowanie to miejsce:) Ja robi艂am u nich depilacj臋 laserow膮,bo z tego co s艂ysza艂am i czyta艂am s膮 w tym najlepsi w Warszawie. Jak b臋d臋 na kolejnym zabiegu zapytam o ten zabieg mojej Pani kosmetolog:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cosmogirl 33
Potwierdzam!!! By艂am te偶 w gabinecie Kosmedica, i r贸wnie偶 rekomenduje ten zabieg:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicjaBee
Fakt,bardzo fajny zabieg:) Pr贸bowa艂am i r贸wnie偶 polecam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prudtherleny1984pzmgw
Potwierdzam!!! By艂am te偶 w gabinecie Kosmedica, i r贸wnie偶 rekomenduje ten zabieg Jasne http://s.haza.fr/15

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶mijazig
Czyta艂am du偶o waszych dobrych opinii na temat tego zabiegu w gab.Kosmedika . Przekona艂y艣cie mnie i fakt by艂o warto. U mnie sytuacja jest z艂o偶ona .Mia艂am wiele problem贸w sk贸rnych-syfy+blizny po nich,przebarwienia od solarium i s艂o艅ca ,jedna wielka masakra. Zastanawia艂am si臋 wst臋pnie nad fotoodm艂adzaniem ,ale w ostatniej chwili zmieni艂am zdanie. W pi膮tek robi艂am zabieg- twarz po nim jest mega czerwona,jak poparzona i piecze. Dosta艂am od Pani fajny kremik ,kt贸ry z艂agodzi艂 uczucie 艣ci膮gni臋cia. Na drugi dzie艅 twarz by艂a ju偶 r贸偶owiutka:), a w niedziel臋 prawie nic nie by艂o wida膰...mo偶e troszk臋.W poniedzia艂ek makija偶 i bez problemu wyj艣cie do pracy. Dzi艣 jest czwartek i obserwuj臋 zmiany...fakt sk贸ra jest jeszcze tkliwa podczas np.mycia,ale jest mega napi臋ta i wyg艂adzona. Mam inny zdrowszy kolor sk贸ry i widz臋 ,偶臋 przebarwienia na czole zblad艂y o 2 tony!!! Zabieg jest super. Dodatkowym plusem by艂o jeszcze opracowanie szyji i dekoltu w cenie zabiegu:) Zabieg tani nie jest kosztuje 1300z艂, ale widz臋 jaki艣 post臋p od wielu miesi臋cy. Oczywi艣cie moja twarz by艂 a bardzo problematyczna ,wi臋c trzeba b臋dzie za ok.miesi膮c powt贸rzy膰 zabieg. Polecam i dzi臋ki za ten w膮tek i opinie, warto by艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kostaryka2015
Czyta艂am wasze opinie na temat tego zabiegu i zdecydowa艂am si臋. Zabieg by艂 dla mnie nowoscia ,poniewa偶 wczesniej nie korzysta艂am z 偶adnych laser贸w. Zabieg by艂 bezbolesny(wcze艣niej mia艂am na艂o偶one znieczulenie:)w kremie.Pani przytyka艂a g艂owic臋 lasera na ca艂ej twarzy i szyji. Powiem szczerze ,偶e po wyjsciu z gabinetu by艂am przera偶ona, bo mia艂am bardzo czerwona twarz,jak poparzon膮:)piek艂o,sk贸ra by艂a tkliwa. Dosta艂am po zabiegu mini kremik ,kt贸ry 艂agodzi艂 pieczenie i niwelowa艂 zaczerwienienie. Nastepnego dnia sk贸ra by艂a juz tylko delikatnie r贸zowa,lekko tkliwa podczas mycia. Na 3 dzien widzia艂am ju偶 normalna ,g艂adka sk贸re. W ciagu 2 tyg,lekko sie 艂uszczy艂a,ale nie p艂atami!!!delikatnie,jakby sk贸ra by艂a przesuszona. Kupi艂am w tym gab.Monoderme z wit e ,kt贸ra idealnie dzia艂a艂a po zabiegu-regenerujaco.Teraz mam wra偶enie,jakbym mia艂a nowa twarz,nowa sk贸r臋. Niesamowite!!! zmarszczki mimiczne maksymalnie sp艂ycone,twarz g艂adka, 艣wie偶y koloryt. Polecam, w 100%%%% na jesie艅 ide ponownie!!!!warto!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶abka234
Zabieg jest 艣wietny!!! Szybki efekt,kr贸tki czas regeneracji ok 2 dni -w moim przypadku:) Mia艂am ju偶 3 zabiegi i jestem barrrdzo zadowolona, zmarszczki mega sp艂ycone-wr臋cz niewidoczne:) mam 42 lata:) Kolor sk贸ry wyr贸wnany(mia艂am niewielkie przebarwienia+najlepszy efekt dotyczy moich rozszerzonych por贸w!!! s膮 r贸wnie偶 praktycznie niewidoczne.Polecam konkretny zabieg!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przebarwienia po antykoncepcji
Dziewczyny przeczyta艂am wasze opinie na temat tego zabiegu i poczyta艂am troch臋 o nim. Szuka艂am sprz臋tu k贸ry usunie moje przebarwienia...do艣膰 p艂ytkie od zle dobranej antykoncepcji:( wybra艂am si臋 r贸wnie偶 do Kosmedica,bo jestem z Warszawy. Zabieg bardzo pozytywnie mnie zaskoczy艂, zrobi臋 jeszcze jeden dla lepszego efektu. ca艂a sk贸ra twarzy jest jakby wyr贸wnana, jak u lalki:)Oszywi艣cie 1 dzie艅 by艂am bardzo czerwona,twarz mnie piek艂a, ale ju偶 dnia kolejnego stosowa艂am polecone przez pania kosmetolog kremy i by艂o ju偶 bardzo dobrze. Teraz tylko odpowiednia piel臋gnacja i mam nadziej臋 ,偶e ten problem nie wr贸ci. W tym gabinecie.maj膮 te偶 zab. Intraceuticals ,kt贸ry mi zaproponowano. Czy by艂y艣cie nan nim? warto? bo na cleara brilliant-zdecydowanie tak!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂gorzata Modra
w艂a艣nie jestem po pierwszym zabiegu clear brilliant, r贸wnie偶 wykona艂am go w gab.Kosmedica,poniewa偶 czyta艂am bardzo du偶o dobrych opinii o tym gabinecie i samym zabiegu. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wcze艣niej robi艂am u lekarza fotoodm艂adzanie,zabieg nieprzyni贸s艂 oczekiwanych efekt贸w ,a sk贸ra wygl膮da艂a 藕le przez ok 1,5 tyg:( po clearze regeneracja trwa艂a 2 dni. zabieg proponuj臋 robi膰 w weekend lub pod koniec tyg. je艣li pracujemy w miejscu gdzie trzeba by膰 zawsze reprezentatywnym:) Zabieg by艂 przede wszystkim bezbolesny(znieczulenie). Sk贸ra przez 2 dni by艂a zaczerwieniona i w niekt贸rych miejscach pojawia艂y si臋 mini strupki. Jestem 7 dni po zabiegu, sk贸ra jest g艂adka ,rozja艣niona, sp艂yci艂y mi si臋 zmarszczki wok贸艂 ust, policzli s膮 jak po liftingu. Naprawd臋 polecam ten zabieg. Za miesi膮c wybieram si臋 na 2. Efekt suprzadowalaj膮cy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czerwone usta30
Dziewczyny czyta艂am ten w膮tek +inne na temat laser贸w. Trafi艂am r贸wnie偶 do gab.Kosmedica i Pani Kasi. Bardzo pi臋kne i sympatyczne miejsce. Czu膰 ,偶e s膮 prawdziwi ,a nie naci膮gaj膮. Skorzysta艂am tez z tego lasera clear brilliant ,bo by艂 w promocyjnej cenie i czyta艂am o nim du偶o dobrego. Potwierdzam !! zabieg nie jest najta艅szy ale efektywny. Sk贸ra wyr贸wnana, chodzi o tekstur臋 i koloryt po wyjazdach s艂onecznych. Bezbolesny,bo ze znieczuleniem, szybko dochodzi si臋 do siebie, tzn ja po 2 dniach wygl膮da艂am super ,a w kolejnych troszk臋 si臋 艂uszczy艂am. Po tygodniu wszystko si臋 unormowa艂o i sk贸ra wygl膮da bardzo zdrowo i naturalnie. Polecam

Udost臋pnij ten post