Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do panow orgazm bez wytrysku

Polecane posty

Gość gość

ilu z was opanowalo ta sztuke? ile razy potraficie dojsc bez? czy wasze kobiety zawsze wiedza, ze juz doszliscie? jak opanowaliscie ta sztuke?

Gość gość
Podczas masturbacji jest to wykonalne,kilka orgazmow w ciagu minuty. Podczas seksu chyba byloby mega trudno.

Gość gość
@gość dziś jeczysz? mruczysz? widac to golym okiem?

Gość gość
Kazdy inaczej przezywa orgazm :) Nie jest to latwe,trzeba dobrze znac swoje cialo i miec mocne miesnie Kegla. Jeden maly blad i zamiast orgazmu bez wytrysku, bedziesz mial fontanne nasienia :p

Gość gość
gosciu, ile masz lat? jesli wolno spytac

Gość gość
Troche ponad 20 lat.

Gość gość
czyli mozliwe jest, ze facet sporo starszy opanowal ta sztuke tak dobrze, ze nawet w trakcie stosunku potrafi sie kontrolowac.

Gość gość
@gospodarz_222 dziś chodzi mi o maxymalne przedluzenie stosunku przez nie tryskanie. szczytowanie "na sucho" zmiana pozycji i kontynuacja, bez czekania az znowu stanie

Gość gość
A ty autorze juz probowales sie z tym zmierzyc,z proba orgazmu bez wytrysku?

Gość gość
jestem kobieta

Gość gość
W zyciu bym nie pomyslal,ze to kobieta zalozyla ten temat :) Skad ten pomysl na temat?

Gość gość
pomysl z niebywale dlugodystansowego kochanka. Jakos musze sobie wytlumaczyc ten fenomen.

Gość gość
Jest to możliwe. 4 lata temu urządziłem z kochanką maraton seksu. Przez dwie doby kochaliśmy się z przerwą 4 h na restaurację i z 6h snu, czyli 38 h seksu. I po kilku razach 6-7 zabrakło spermy (pewnie organizm nue zdążył) . Miałem wtedy orgazmy bez wytrysku lub ze śladowymi ilościami. Najtrudniej jest 4 - raz potem już chuj prawie nie opada i można ciągle, oczywiścue beawa dla byłej kochanki bo cipka jej już spuchła że ciężko było wkładać, a jeszcze brała go do yst aby podrażnić... już takiego maratonu nie powtórzyłem potem bywało po 8-10 wytyski na dzień.

Gość gość
Ja cwicze te miesnie poniewaz mam strasznie wrazliwa glowke penisa i bardzo szybko dochodze wiec staram sie wyuczyc orgazmu bez wytrysku :/

Gość gość
Pojęcie orgazm już same w sobie jest spontaniczne nie da się tego wyuczyć. Jesteś jeszcze bardzo młody i zdaje ci się poprostu i ta wrażliwa główka itp. A napewno nie wyuczysz orgazmu możesz co najwyżej nauczyć się udawać.

Gość gość
@ gość dziś nie rozumiesz pojecia orgazmu bez wytrysku

Gość gość
tak czy inaczej byl rewelacyjny ;) moze i nie wazne jak to zrobil, mi zrobil dobrze ;)

Gość gość
To wytłumacz ten fenomen orgazmu bez wytrysko skoro to nie to samo co orgazm. Tak w kilku słowach,

Gość gość
chodzi o to, ze masz orgazm, nie masz wytrysku, nie opada Ci i mozesz dalej, i jeszcze, i jeszcze......

Gość gość
No i? To o 16:16 i 16:27 to ja, a odpowiedz była odnośnie wyuczenia się, co nue jest możliwe, to tak jak inteligencja i wiedza wyuczona, jeżeli wiesz o czym pisze to zrozumiesz

Gość gość
Ja rzadko kiedy masturbacje koncze wytryskiem. Jesli juz, to robie tak aby spermy byl mozliwie najmniej,zeby nie musiec wycierac wszystkiego chusteczkami. Wytrysk tak naprawde nie sprawia mi duzej radosci, co innego orgazm bez.

Gość Arrraas
ja tak umiem. mam 25lat