Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż wydał za dużo pieniędzy na prezent, zamierzam zrobić mu awanturę

Polecane posty

Gość gość

Mąż prowadzi własną firmę, często nie ma go w domu od szóstej rano do dwudziestej trzeciej, pracuję nawet w niedzielę. Ja poświęciłam się rodzinie. Wychowałam córkę, córka ma już dziecko, siedmioletniego chłopca. Dziadek kupił wnukowi paczkę w wysokości siedemdziesięciu złotych, kalkulator, zabawkę spidermana, buty w wysokości trzystu złotych oraz narty. Dzisiaj jak mąż przyjdzie do domu to zrobię mu taką awanturę, spojrzałam na paragon, wszystko wynosiło prawie tysiąc złotych, jeszcze przebrał się za Mikołaja i przyszedł do jego pokoju. Córce też powiem co na ten temat myślę. Jak on może tak szastać pieniędzmi, ja kupiłabym jakiś soczek i czekoladkę.

Gość specjalistka od wszystkiego
jeszcze przebrał się za Mikołaja i przyszedł do jego pokoju xyxyxy hm...

Gość gość
W dodatku mnie też wydziela pieniądze. Oczywiście spokojnie mogę sobie kupić ubranie, pójść do fryzjera, itp. Na jedzenie mąż też przeznacza mi pieniądze, miesięcznie np. trzy tysiące, rachunkami za dom i wszystko już on się zajmuje.

Gość gość
tępa dzido szkoda ci kasy dla dziecka????????jak ma to niech daje a tobie wara od tego....

Gość gość
Właśnie oto chodzi, że nie uzgodnił tego ze mną, razem byśmy zrobili analizę wydatków i wtedy byśmy zadecydowali w jakiej cenie kupić prezent. Ja myślałam o tym, żeby kupić tylko czekoladkę i soczek, wyszłoby najtaniej.

Gość gość
sknera, żyjąca na koszt chłopa.

Gość gość
Gardzę kobietami żyjące na koszt mężczyzny!

Gość gość
hahah skoro mąż zajmuje się wszystkim i idzie mu to dobrze to po co wcibiasz nos?? On je zarobił i póki Ty nie "cierpisz" z powodu jego wydatków to wara Ci od tego co na co przeznacza. A jeśli chodzi wydatki na dziecko to już w ogóle nie powinnaś zabierać głosu w sprawie i się cieszyć z takiego dobrego męża i fajnego dziadka dla dziecka. Chcesz dokonywać wyboru na co kasa, zacznij swoje zarabiać..

Pomijając to że mamy do czynienia ze średniej jakości prowokacją (4/10) to ja nie kupiłbym wnuczce prezentu bez konsultacji z małżonką . Chyba że chodziłoby o pierdołę za 2 dychy. ;)

Gość gość
pulchny ten słonik był fajny:-(

Gość gość
Ale jak kobieta może żyć na koszt faceta całe życie?? Autorko ile ty masz w ogóle lat.

pulchny ten słonik był fajnysmutas.gif Serio? Bo ten też niczego .Mogę wrócić do Zenka jeśli sprawi to Ci przyjemność :D

Gość gość
Też myślę, że to prowo. Tak swoja drogą, gdybym dostawała 5 tysięcy na prowadzenie domu i swoje wydatki, to mało by mnie chyba obchodziło ile mąż wydaje na wnuka. Bardziej by mnie interesowało i martwiło to, że wnuk jest za bardzo przez dziadka rozpieszczany. Za dużo, za drogo, bo dla dziecka nie jest to dobre, a nie dlatego, że jestem żyła i żałuję wnukowi jak autorka.

Gość gość
Ech pulchny, Ty wiesz jak sprawić kobiecie przyjemność:-D

Gość gość
Dziękuję:-)

Gość gość
chytruska i świnia!! nie kobieta, pewnie jesteś zazdrosna.

Gość gość
Ty powinnaś cieszyć się szczęściem wnuka! a nie być zazdrosna!

Gość gość
Rozmawiałam z mężem, powiedziałam co myślę na temat trwonienia pieniędzy na lewo i prawo. Nawet nie przeprosił stwierdził tylko, że ma prawo robić ze swoimi pieniędzmi to co mu się podoba.