Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka23

brak jajnika i jajowodu a ciąża

Polecane posty

Gość staraczka23

Dziewczyny czy któraś ma usuniętego jajnika i jajowód ? Mnie tak załatwili na przełomie września i października w miejskim szpitalu , wykryli ciąże pozamaciczną to fakt i leżałam u nich 4dni żadnych przeciwbólowych nie dawali mąż mi przynosił do szpitala , według lekarzy sama bym się oczyściła po tygodniu od wyjścia ze szpitala miałam nadal bóle poszłam do ginekologa a on że mam ciąże pozamaciczną ale prócz tego jest guz wielkości 8cm w szpitalu go nie widzieli odrazu skierowanie na szpital i pojechałam 40km dalej jakie zdziwienie lekarza ze daje rade chodzic procz tego krwotok 2L krwi w brzuchu no i operacyjne usunięcie wyżej wspomnianego jajnika i jajowodu ostatni cykl trwał 48 dni według kalendarzyka w telefonie płodne mam od srody , według drugiego będą za tydzień a tutaj pokazuje ze płodny był ostatni 3 grudnia i zgłupiałam bo ból podbrzusza mam od paru dni i wysyp pryszczy na twarzy najwiecej po prawej stronie tutaj pisały dziewczyny ze przy jajniku który owuluje to ta strona jest wysypana na twarzy , kuje mnie z prawej strony i po środku brzucha ku dołowi , śluzu nie widać na bieliźnie ale od jakiś 4 dni spać mi się chce w dzień co nigdy się nie zdarzało , kocham się z mężem od operacji ale on wychodził ze mnie przed wytryskiem rano temp mam malutką a później wzrasta do prawie 37 , 2tygodnie temu jedynie skończył we mnie , mam mętlik odnośnie tych podnych czy któraś mi pomoże jakoś wytłumaczy co sie dzieje bo ja zaczynam głupieć , jeszcze odnośnie śluzu coś czytałam że nie musi być koniecznie widoczny na bieliźnie i można sprawdzić czy jest w środku włożyłam palca i śluz był

Gość gość
no to gratulacje dla przyszłej mamy :)

Gość gość
nic z tego belkotu nie rozumiem, poza tym ze maz wchodzil a ty wlozylas palca

Gość staraczka23
Przecinkow nie stawialam ale opisalam w skrócie co i jak. Czy mozliwe żebym zaszla w ciaze tak szybko po usunięciu tej pozamacicznej operacje mialam na początku października

Gość gość
jasne, że możliwe. Dbaj o siebie :)

Gość gość
Dziekuje. Zastanawiam sie czy zrobic test bo okres mialam 14 listopada