Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam nieuleczalna chorobe skory ii...

Polecane posty

Gość gość

mam nieuleczlna chorobe skory twarzy ktora tuszuje podkladami, nie moge na siebie patrzec w lustrze bez makijazu.. problem polega na tym jak mam sie pokazac facetowi bez makijazu? czy jest sens w ogole kogoś zapoznawac? popadlam w depresje i mam mysli samobojcze przez ta cere, jest tragiczna :( uprzedzam z gory lecze sie dermatologicznie ...jednak niewiele to daje zreszta choroba ma status nieuleczalnej :( dodam ze mam ja jakos od 15 rz ale wczesniej nie zdiagnozowana, nigdy nie nabralam przez to pewnosci siebie, inni sie bawili a ja siedzialam zaplakana w domu i ostatnie pieniadze wydawalam na leki :( smutne to moje zycie :(

Gość gość
up:( nic nie doradzicie?

Gość gość
A konkretnie co to za choroba? Szukaj dobrego lekarza aż do skutku, nie poddawaj się, medycyna idzie do przodu

Gość gość
jak to niezarazliwe to w czym problem??? znam babeczkę z bielactwem i żyje pełną gębą a nie użala się nad sobą-głowa do góry ,wyjdz między ludzi-nie wszyscy oceniają ludzi po wyglądzie-dasz radę!!!!!

Mój mąz ma atopowe zapalenie skóry na twarzy, leczy siè od lat. Jest cudownym facetem, a ja patrzè na niego, i nie widzè jego choroby. Rozumiesz? Autorko, zostaw lustro w spokoju i idz mièdzy ludzi!

Gość gość
Jezeli chcesz załagodzić objawy AZS i poprawić wygląd skóry to polecam terapię z kwasem laktobionowym i witaminami. Moja mama miała serię zabiegów i wyglada teraz o wiele lepiej.

cześć, nie załamuj się!!! Wejdz na stonę i przeczytaj wszystko, co tam jest napisane o leczeniu AZS - stare i nowe posty http://matkaemigrantka.com/category/rodzina/atopowe-zapalenie-skory/leczenie-atopowe-zapalenie-skory/ Zastosuj się do nich- wyleczyć nie wyleczysz swojej choroby, ale jestem pewna, że uda ci się ją zaleczyć- czyli doprowadzic do stanu w którym przez długi czas (1-3 lata) nie będziesz wyglądać jak zombie. Ja to stosowałam u siebie przy kombinacji AZS z trądzikiem różowatym i plamami wątrobowymi- sama chciałam się zabić- i co? I po 6 tygodniach wszystko zeszło i do dziś niw wróciło - a to juz 2 lata. Zastrzegam, że nadal przestrzegam diety, o której tam jest napisane