Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego brzydcy faceci podrywają ładne kobiety ?

Polecane posty

Gość gość

i tak zadna sie z wami nie bedzie bzykala

Gość gość
co ty bredzisz, przecież to brzydkie podrywają ładnych? :)

Gość gość
Jakie kobiety ? Kobieta to musi być dorosła .

Gość gość
Chyba jestem ładny bo jestem notorycznie podrywany i to przez takie dziunie że aż sam nie mogę uwierzyć :P

Gość gość
Skoro sam w to nie wierzysz, to nie licz, że my uwierrzymy

Gość gość
Bo zazwyczaj tacy faceci mają duże wymagania. Kiedyś oglądałam chłopaków do wziecia. Program beznadziejny. A tam jakiś Heniek czy Gienek, łysy, odstające uszy, prawie szczerbaty - miał kilka żółtych zębów, bez szkoły, bez pracy opisywał kobiete swoich marzeń. I z tego co mówił wynikało, ze on to chce jakąś modelkę!

Gość gość
dokladnie, a oglądaliscie ROLNIK SZUKA ZONY ? buraki ze wsi, brzuch jak balon a szukaja modelki ? :O najgorszy ten grubas ADAM świnia i wieprz opasły a marzy mu sie ''ruda'' modelka po AWFie. Z czym do ludzi ?

Gość gość
Z gnojówkom:-)

Gość gość
No waśnie ja mam kilku kolegów totalnych brzydali, jeszcze z czasów liceum. Pare razy spotkałam sie z nimi na piwko. I przszła raz moja koleżanka, którą wszyscy uważają za ładną. I ma naprawde fajny tyłek, piersi ma i fajną figure. Nie mówie, ze jest miss świata, ale zazwyczaj ludzie komentują ją że jest ładna, jak już to ładna lecz nie w moim typie. Jeden kolega, który miał zakola i krzywe, żółte zęby swierdził że koleżanka ma brzydkie łydki.. i że przez to nie mógłby z nia być. Łydki oczywiście ma normalne, tylko szczupłe. Wtedy pomyślałam tylko, że z takim podejściem on żony nigdzie ni e znajdzie. A drugie co zauważyła, oni zwracają uwage tylko na wygląd.. Szkoda, że nie swój

Bo tych atrakcyjnych facetów nie starczy dla każdej ładnej ;) Więc brzydcy, słusznie próbują sił. Zresztą może być zawsze tak, żejest brzydki ale bogaty, to wtedy ma duuuże szansę na ładną dziewczynę.

Gość gość
Leczą swoje kompleksy. A koniec końcem są z kobietami brzydkimi i głupimi.

Gość gość
Probowac zawsze mozna, ale w wiekszosci brzydale to chamy wieśniaki cebulaki i buraki. Krytykują, obrazają, dogryzają a sami wygladają jak kupa gowna. Tłusty brzuch, morda spasiona, zakola, czerwona gęba, nos jak burak, zeby zolte a krytkują kobiety haha a najgorszy typ brzydala to bogaty brzydal, tacy to juz w ogole maja nasrane pod kopułą

Gość gość
Brzydale chcą modelke, zeby się popisać przed innymi. Oni nie patrzą na to czy ta kobieta jest fajna czy nie. Każdy ma jakies wady, normalni ludzie je akceptują. Brzydale mają skrzywioną psyche i wolą pustą lale co bedzie bez wad w wyglądzie, lub bedzie te wady zakrywała (wady czt. np pieprzyk na plecach), nie obchodzi ich to że kobueta może być pusta. Nie wiem co to za dolegliwość ale oni tak robia xd

Gość gość
"Jeden kolega, który miał zakola i krzywe, żółte zęby swierdził że koleżanka ma brzydkie łydki.. i że przez to nie mógłby z nia być." Chyba coś źle zrozumiałaś... Kolega mówił nie że ma *brzydkie łydki tylko że jest *brzydki i łysy. Reszta się zgadza.