Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaa899

Jezu.. jestem w ciąży szok... nie spodziewałam się!

Polecane posty

Gość Onaa899

Jeżeli dziewczyny macie jakies pytania nt. tego jakie są objawy ciąży moge wam napisać, staram się rok ze swoim partnerem aż odpusciłam i udało się.... jestem w totalnym szoku!

Gość gość
Gratulacje :) A który tc?

Gość on899
2 tydzień... jestem w takim szoku... łoo na początku zaczełam płakac ze strachu.. nie wiem czy sobie poradzimy szok! szok ! szok! :))))))) strasznie mnie boli brzuch od tygodnia to mnie zdziwilo.. wiec dzisiaj w dzien miesiaczki kiedy powinnam ją dostac zrobilam test o 13.. i dwie grube krechy..

Gość Ania która złapała szczęscie
hej, Ja tydzień temu się dowiedziałam ale robiłam test z myślą a tym razem napewno nie a tutaj jednak :) poleciałam zaraz zrobić sobie bete :D i rozumiem co czujesz :) bo ja mam tak do tej pory :)

Gość gość
No to super :) Poradzisz sobie na pewno. Ile masz lat? Masz pracę, dobrą sytuację materialną?

Gość gość
a dlaczego macie sobie nie poradzic? skoro sie staraliscie chyba wiecie na co sie piszecie?

Gość gość
Ło matko, az musialas calemu swiatu obwiescic. No naprawde wszyscy tu czekalismy na taka niecodzienna nowosc. Szokujace, jestesmy pod wrazeniem Moze jeszcze wykup ogloszenie w gazecie

Gość ona899
bo na początku jak sie dowiedzialam ogarnał mnie taki strach... ze moje zycie sie zmieni.. wiece co mam na mysli.. urosnie mi wielki brzuch bede troche mniej atrakcyjna.. taki po prostu strach przed czyms nowym.. jestesmy ze sobą 8 lat, ja mam 25 lat taka młoda już nie jestem... materialna sytuacje mamy dobrą chcielismy tego dziecka, tylko niespodziewałam się ze się uda.. dlatego jestem w takim szoku

Gość gość
2 tydzien:D i juz chce sie jako specjalistka od objawow wypowiadac:D nie chce ci marwic i zycze powodzenia ale na dobrasprawe nawet nie wiesz na 100% czy to ciaza...:O

Gość ona899
Ania która złapała szczęscie - jak Ty się czujesz? Zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki bo dzisiaj nie przyszła, wyszły dwie grube kreski wiec jestem w ciąży.. strasznie niemili ludzie jesteście... oj ojojoj ale w koncu to cecha polaków..

Gość gość
ja tez mialam dwa razy w swoim zyciu dwie grube krechy i byl to na szczescie falszywy alarm:P

Gość gość
Ciaze liczy sie od pierwszego dnia cyklu a nie od owulacji gapo:-)

Gość gość
ciaza na bank jest i to chyba dobrze zagniezdzona, skoro takie grube krechy wyszly. mozesz sobie zrobic bete dla swietego spokoju i tak gdzies za 2 tygodnie mozesz isc na usg. bo wczesniej i tak nic ciekawego nie bedzie widac.

ja po 3 negatywnych testach, robiąc kolejny, wcale na niego nie patrzyłam z niecierpliwością, jak na poprzednie, żeby się nie rozczarować. zostawiłam na pralce,poszłam sobie na chwile do pokoju, wracam a tam druga baaardzo blada. rano powtórzyłam test i była już widoczna, teraz moje szczęście ma 4,5 miesiaca :)

Gość gość
No boś się wygłupiła. Podnioslas larum jakbys pana boga za nogi zlapala. Nikt cie tu nie zna. Wiadomosc ze anonimowa 25 latka zaszla w ciaze nikogo nie zszokuje. Serio, to sie czesto zdarza. Powiedz mamie, siostrze, przyjaciolce, napewno beda sie cieszyc

na usg najlepiej idz w piatym/szostym tygodniu bo wczesniej moze byc jeszcze nic nie widac :) i tylko bedziesz sie denerwowac. no ale zrobisz jak chcesz :) powodzenia :P

"ze moje zycie sie zmieni.. wiece co mam na mysli.. urosnie mi wielki brzuch bede troche mniej atrakcyjna.. " hah i wszystko w temacie

Gość gość
Nie badz smieszna. Poczekaj choc do 6-8 tyg, zobaczysz co ta sa objawy , przejdz choc jedna ciaze zanim zaczniesz udzielac porad. 2 tyg stazu jeszcze cie nie czynia ekspertem od ciazy i jej objawow.

Gość gość
gratulacje dbaj o siebie

Gość ona899
napisałam tak po prostu.. chyba ze szczescia bo nie mogłam w to uwierzyć ze w koncu sie udało.. wiele razy robiłam testy dzien przed miesiączką i nic nie było a tu taka niespodzianka juz byłam pewna że nic z tego.. zostawiłam test na chwile obracam a tu 2 krechy! :D Już troche emocje opadły :)) udam się na bete w tygodniu i do ginekologa..

Gość ona899
Ludzie jesteście z***bisci za to kocham internet za waszą szczerość! wszystki miłego dnia!!!!!!!!!! :D

Gość gość
Mam dwoje dzieci.huśtawka nastrojów ,strach,obawa na przemian z euforia to norma:-) gratuluje :-)

Gość gość
nie no urwał nać...kobiety! kiedy zapamiętacie że uprawiając seks trzeba liczyć się z tym że zajdziecie w ciąże. Nie rozumiem babek które regularnie mają stosunki a potem głupio pytają czy mogą być w ciąży albo jak to się stało. Żadna metoda antykoncepcji nie jest gwarancją.

anonimie z 16:20 chyba pomylil ci sie temat, bo autorka cieszy sie ze jest w ciazy a nie pyta czy w niej jest... :P

Gość gość
gosc 16.20 autorka nie jest zdziwiona, ze od uprawiana seksu jest w ciazy, tylko ze po roku staran sie udalo. Czytanie ze zrozumieniem jaka to trudna umiejetnosc. Autorko w 2 tygodniu ciazy nie mialas zielonego pojecia czy beziesz w ciazy. Tygodnie ciazy liczy sie od ostatniej miesiaczki. Wiec przy cyklach 28 dniowych test zrobilas pierwszego dnia 5 tygodnia. Pozdrawiam i gratuluje

tysiaa93 hahha naprawdę? Reforma szkolnictwa zbiera żniwo.... 16:20 doskonale wie o czym pisze i jak najbardziej w temacie. Wszyscy rozumiemy radość autorki, ale czemu nie spodziewała się ciąży, skoro współżyła bez zabezpieczenia?

probowala zajsc w ciaze rok bez skutku. teraz sie udalo i jest tym zaskoczona, tyle ;)

szok! szok! szok to by był jakby zaszła w ciążę nie współżyjąc :D