Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam pracę za najniższą krajową...ale chyba ją rzuce. Wolę siedzieć w domu.

Polecane posty

Gość gość

Tu jest strasznie :( pracuje w magazynie przy kompletowaniu zamowien, czasami dają mnie do czegos innego... Mam skaner, taki przerośniety a'la smartfon na ktorym pojawiaja mi sie zamowienia, numer alejki w magazynie, numer regalu, ilosc etc. Biore wózek jak w sklepie i jezdze z nim po magazynie kompletując zamowienia, mam na to okreslony czas, jesli sie spoznie to pika mi skaner a potem na ekranie mam wiadomosc od kierownika nadzorującego prace :O nie ma mowy by usiąść sobie na chwile i odpoczac, caly czas trzeba zapieprzac no chyba ze chce sobie ju przerwie zrobic. Dwie po 15 minut, jedna 30 minut lub 6x po 5 minut. Wyjscie do kibla nie zalicza sie do przerwy.

Gość Empa
Pracuj a jednocześnie szukaj lepiej płatnej.

Gość gość
Większość prywaciarzy to szmaciarze,chcący cudzą krwawicą czym prędzej się nachapać,a jeszcze narzekają.

Gość gość
to praca w Amazon? :D

Gość gość
Nie, magazyn z lekami i kosmetykami, pakuje leki do zamowien internetowych, leki do zamówien ze szpitali z calego kraju, kosmetyki etc

Gość gość
ja też wole nie pracować za najniższą krajową, siedzę w domu żyj***ardzo oszczędnie rozwijam swoją pasję mam nadzieję, że może mnie ona gdzieś zaprowadzi, myślę też żeby założyć bloga czy też sprzedawać rzeczy na internecie...

Gość gość
16:58 co znaczy oszczednie? ile wydajesz na życie i opłaty

Gość gość
praca podobno uszlachetnia, ktoś kto to wymyślił na pewno nie pracował w podobnych warunkach...tam się traci poczucie bycia człowiekiem, nie ma się kiedy wysikać czy zjeść...

Gość gość
zacznijcie sprzedawać swój tłuszcz grube patisony

Gość gość
Jak posiedze dluzej ponad limit na przerwie to zabierają 10% dniowki tak mam w regulaminie :(