Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego przystojni fobicy i ładne fobiczki nie są w stanie znalezć partnera?

Polecane posty

Gość gość

Ja rozumiem że z racji swojej FS są dla opinii publicznej zerem, ale czy to aż tak i odpycha i dyskwalifikuję u płci przeciwnej nawet jak takie osoby są atrakcyjnie fizycznie! Nie rozumiem tego przecież jak ktoś jest przystojny/ładna (to powinny pojawić się osoby chętne do związku przynajmniej tak jest w krajach zachodu) to co ma do tego trudny z punktu widzenia opinii społecznej charakter?

Gość gość
Ja brzydka nie jestem,ale niestety mam ten problem...

Gość gość
Jest nas cała masa lol

ja wam powiem dlaczego :D hehe nikt wam tego nie powie, bo wasza duma wam nie pozwala... :D hehehe

patrzycie mega na otoczenie jak ludzie was odbiora gdzies wokol na przystanku, albo co inni ludzie pomysla jak dasz nr na ulicy kolesiowi a potem noca strzelacie sobie z palca... :D:P

Gość gość
ja jestem dodatkowo głupia może dlatego :D

Gość gość
Czy głupia to znaczy nieprzystosowana społecznie dla dziwaków XXI wieku?? Bo jest masa ludzi bardzo inteligentnych ale nieprzystosowanych społecznie i w tym tkwi problem samotności. Np. dla mnie ludzie nieprzystosowani społecznie nie są głupi (ale dla bydła z ulicy,uczelni, pracy są :( ) Ba znam bardzo wiele osób nieprzystosowanych społecznie po studiach niektórzy nawet z dobrą pracą ale przez swoje schorzenie cierpią strasznie samotność osobistą :(

Gość gość
Trochę w tym racji ,że za bardzo przejmuję się tym co inni powiedzą, ciągle czuję się gorsza i mam wrażenie,że nie powinnam czegoś robić, bo to takim ludziom jak ja nie wypada.

Gość gość
Nie mogą gdyż boją się życia w dużym gronie ludzi, po prostu nie potrafią się odnaleźć. http://niesmiali.net.pl