Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niskie wynagrodzenie chłopaka czu warto zamieszkać razem?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak zarabia po studiach tylko 2500 zł i niestety przez kolejne 2 lata bedzie zarabiac podobnie az do momentu, kiedy nie zrobi uprawnień. Czy uwazacie, że wspolne zmieszkanie razem ma sens w takiej sytuacji? Sama kończe studia i dorabiam około tysiaca

Gość gość
Wynajem nic, tylko opłaty. Rodzice kupili mi mieszkanie na studia, możemy w nim zamieszkac. Opłaty 400 zł czynsz, około 100-150 prad, 70 zł internet o oboje mamy komórki po 50 zł

Gość gość
najważniejsze zeby ci strzelał porządne riminngi

Gość gość
Mam wrażenie że jesteś kolejną laską która patrzy tylko na kasę. Sama zarabiasz śmieszne grosze a od chłopaka chcesz milionów ? Nie ta bajka dziewczyno. Jeden zarabia 2tyś, drugi 7. Ale i pierwszy i drugi ma plusy i minusy które pasują komuś zupełnie innemu. A taka która patrzy na kasę, poszła won pod latarnie. Zarób sama.

Gość gość
Jw 100% racji. Chlopakowi wygarnia a same ledwie 1000 wyciaga :D schmatka

Gość gość
Bosz. . co za egoistyczna szmaty - sama weź się za robotę a nie będziesz dość z faceta.ja na studiach utrzymywała się sama i uwierz mi miałam duuuiiiżo mniej niż wy, a musiałam płacić za wszystko sama.szczerze to na miejscu tego kolesia kopnelabym cie w d**e...

Gość gość
Pazerna szmata. ....ludzie całe rodziny za takie pieniądze utrzymują a królewna się zastanawia czy 100 zl na dzień jej wystarczy. Idź się powieś. ...

Gość gość
No co! Jastem ksiezniczką:-)

Gość gość
Odp...ol sie od pieniedzy tego biednego chlopaka! Ty huju na kaczych lapach gardze toba :/