Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto samej poderwać faceta? Proszę o radę.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam 22 lata i nie byłam jeszcze nigdy w poważnym związku. Ostatnio na imprezie u koleżanki poznałam super faceta. Dosiadł się do mnie, rozmawialiśmy ale krótko. Oczywiście ktoś się jeszcze do nas dosiadł, ja zaczęłam rozmawiać z tą drugą osobą i go olałam... Nawet nie zauważyłam kiedy wyszedł. Następnego dnia przez wspólnych znajomych, znalazłam go na facebooku. Przyjął zaproszenie ale nie napisał nic i podejrzewam, że już nie napisze. I w takim razie, ja mam się do niego odezwać? Przecież nie mogę być przecież na 100 procent pewna, że ja mu się spodobałam? Jak to zrobić, żeby nie wyszło, że się narzucam????

Gość gość
Nie, no mi się wydaje że głupio tak... nie będzie jeszcze jednej wspólnej imprezy? Długo rozmawialisci? o czym mniej więcej? jak o wspólnych znajomych albo imprezie to nawet nie rób z siebie pośmiewiska

Gość gość
Haha.. poderwać? To że do niego napiszesz, to nie znaczy że go poderwiesz.. może wcale ci się to nie udać mimo wysiłków

Gość gość
mozesz sprobowac

Gość gość
Nie rozmawialiśmy długo, ale mamy coś ze sobą wspólnego :) Ja mieszkam i studiuję we Francji, a to jest Francuz, którego matką jest Polka, więc jakby nie było jest jakiś powód żeby rozwinąć znajomość nie?

Gość gość
Hm.słabe.. wymyśliłaś to z francją, żebyśmy cie zachecali

Gość gość
Nic nie wymyśliłam, mówię jak jest. Tylko czy to jest wystarczający powód żeby napisać?

Gość gość
Oczywiscie, że wystarczający powód. Napisz, zapytaj co uniego, rozmowa powinna sie rozwinac:) Powodzenia

Gość gość
ja bym nie pisala, zeby sie nie osmieszyc. Faceci czasem jak tylko sie do nich usmiechnich juz mysla, ze na nich lecisz. Ja bym nie pisala.

Gość gość
bo wedlug mnie on sie pierwszy powinien odezwac. Taka jest moja zasada i zaluje , ze kiedys ja zlamalam.

Gość gość
tez uważam, że to facet powinien się pierwszy odezwać. Chociaż masz już 22 lata, a dalej jesteś sama.. życie ucieka

Gość gość
Miedzy zwierzetami jest tak bo nie umiejarozmawiac. Trzepia piurkami samce jak maja kolorowe a samica udaje ze niecchce. To widzi czlowiek. Ja widze ze jezora ci brak . Do ludzi sie muwi czego sie chce. Marzenia to dla malych ksiezniczek są . Wes chopa"za jaja" i nieudawaj ze niewiesz oco ci chodzi . Jak kiedys bedziesz lwica to na lwa nie bedziesz szczekac zeby miesa przynus bo cece maja miec mleko. Albo wiesz csego chcesz albo romantycznie miałcz . Dziecko kochane:-)

Gość gość
Jak mu zależy sam sie odezwie.Ja dałam kiedyś facetowi zły numer Tel. jedna cyfra pomylona była bo w takim stresie byłam ze zapomniałam swojego numeru.Odszukał mnie przez wspólnych znajomych bo chciał.Jak chce to drogę znajdzie.