Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałem dziewczyna przez internet. Czy powiedzieć jej że biore psychotropy?

Polecane posty

Gość gość

mamy sie spotkac przed świetami

Gość gość
jestes psychicznie chory

to zalezy jesli masz depreche i bierzesz to spoko ale jesli jestes wariatem to w ogole jej glowy nie zawracaj

Gość gośćula
nie ,narazie nie ,ludzie bardzo stygmatują takie osoby ,od razu skojarzysz się z typem latającym z siekierą po miescie. Chyba że dziewczyna inteligentna ,życie zna. lepiej nie mów, zobacz jak sie syt rozwinie i powoli przygotuj teren by jej powiedzieć ,a czemu bierzesz psychotropy ,tak szczerze? Wiesz ludzie ze schizofrenia majac odpowiednie leki i regularne kontrole lekarskie prowadzą normalne zycie,strach tylko potomstwo miec.

Gość gość
a nie zapomniałeś wziąć dzisiaj tabletki przypadkiem?

Gość gośćula
malaga_a jaki super psiak ,co to za rasa ? to szczeniak ? masz duze foto?

Gość gość
Dobre pytanie ja też choruje na depresję pytanie mówić o takich rzeczach dziewczynie że się bierze leki?

Gość gość
a na co chorujesz? mozesz tu napisac, jestes przeciez anonimowy w necie.

Gość gość
nie mówi się z reguły o takich rzeczach na początku znajomości

Gość gość
bo jest spore prawdopodobienstwo ,ze dziewczyna uzna Cie za świra i ucieknie (ja przynajmniej bym tak zrobiła), co innego kiedy powiesz jej to po pewnym czasie kiedy bedziecie sobie bliscy. Nie opowiada się o swoich chorobach itd na pierwszych randkach, spotkaniach, nawet w pierwszym etapie związku( no chyba ,że to HIV np :P)

Gość gość
biore leki na fobie społeczną, ogolnie wycofanie w kontaktach z ludzmi, bez lekow jestem panicznie niesmialy, zamkniety w sobie, mam lęki, chodze na terapie i biore leki od wakacji, dzieki nim takze sie odwazylem na zalozenie konta na portalu randkowym

Gość gość
Lepiej nie mowic... ja kiedys poznalam chlopaka przez neta, pisalismy ponad 3 lata, nie moglismy sie spotkac bo mieszkalam wtedy jeszcze z rodzicami, oni trzymali mnie krotko, kontrolowali i mieszkalismy od siebie ponad 400km. Kiedyss odwazylam sie mu powiedziec o swoich problemach zdrowotnych (nie jestem niepełnosprawna, chora psychicznie etc, po prostu mam pewne schorzenie uciązliwe ale niewidoczne dla innch, nie przeszkadza mi ono w zyciu, tylko co jakis czas musze robic badania) on byl inteligentny myslalam ze zrozumie, kontakt sie powoli urywal :(

Gość gośćula
autorze nie mów,po czasie sam zobaczysz czy to normalna życiowa dziewczyna czy jakaś dmuchana żabcia która nic nie skuma . Malag_a jest uroczy ,kocham wszystkie psy ,gdybym miała kase zrobiłabym im przytulisko z prawdziwego zdarzenia :)

Gość gość
gość z 19:55, jesteś anonimowa, powiedz co to za schorzenie? Coś związanego z wyglądem? Normalny facet po trzech latach takiej znajomości by to zaakceptował, widocznie ten twój nie był inteligentny, to jakiś pustak.

Gość gość
ja tez bralam , a jestem normalna kobieta, mam meza i dziecko, nie wstydze sie tego,ze mialam depresje, lęki, fibie spoleczna. Bralam leki przez rok i odzylam !!! lekow nie biore ozbylam sie lękow naadow nerwicy jestem zdrowa i nigdy chora nie bylam, takie czasy, zycie mnie do tego doprowadzilo, nie wstydzmy sie mowic o problemach !

Gość gość
musisz to przemyslec, czy nie za wczesnie by jej o tym powiedziec.. ja kiedys bylam uzalezniona od narkotykow...taaa to cos innego...ale obecnemu partnerowi powiedzialam o tym dopiero kilka lat po poznaniu go