Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam zmienić nawyki żywieniowe dla dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Może mój temat wyda się śmieszny, ale nienawidzę gotować. Na razie jestem na urlopie macierzyńskim, ale od stycznia wracam do pracy. Na co dzień z mężem jemy w pracy, ja mam możliwośc zabierania z pracy do domu jedzenie, często obiady, kolacje, przekąski, więc robiłam w to. Gotowałam od święta, mąż także jadał w pracy (mają catering). I teraz tak się zastanawiam co jak dziecko podrośnie? Mam zacząć gotować zupki, wypiekać bułeczki? Nie umiem i nie mam ochoty. No, ale dziecko nie może jeść samych słoiczków, obecnie siedzę w domu i jak nie jadę do pracy (wpadam tm czasami do znajomych) to gotuję coś, ale nie wyobrażam sobie gotowania jak będę pracować. Oczywiście mąż tez będzie gotował, ale powiem szczerze, że aż mi się płakać chcę jak pomyślę o tym gotowaniu i pracowaniu:D

Gość gość
Ok ale dziecko gdzieś będzie w trakcie Twojej pracy ? Chyba będzie tam miało obiad ?

Gość gość
bedę pracować na dwie zmiany: jeden tydzień od 7 do 15, a drugi od 15 do 23, dziecko będzie z opiekunką jak będę pracowała do 15, a jak na popułdnie to z mężem.