Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka doprowadza mnie do furii

Polecane posty

Gość gość

Moja matka jest niezrównoważona psychicznie. Czasami robi awanturę lub wierci człowiekowi dziurę w brzuchu cały dzień bo cos sobie ubzdura i żadne logiczne argumety nie trafiają jej do mózgu. Wrzeszczy na mnie, przeklina, twierdzi, ze powinnam sie zastrzelić, czasem nawet szarpie za włosy i poszturchuje. Po takim traktowaniu dostaje furii. Ona kiedy widzi, ze straciłam panowanie nad sobą usmiecha się i uspokaja. Tylko, że mi jest wstyd za te ataki furii ( podczas których wyzywam ją i wrzeszczę jak nienormalna) Nie wiem jak z nia postępować. Jak nic nie robie to te jej napady histerii trwają i kończa się fizyczna agresją w stosunku do mnie i potem moim napadem furii. W rezultacie na końcu wychodzi, ze to ja jestem ta zła.

Gość gość
Dziecko a ile ty masz lat? 14?

Gość MorticiaAddams9
Ja mam 22. Mam dokladnie to samo. Mojamatka jest uzalezniona od klotni. Podejrzewam ze wyniosla to z domu rodzinnego. Jak jest cieplo rodzinnie to jest jej zle.Poprostu ja nosi. Jak tylko sprowokuje (wszelkimi dostepnymi metodami) klotnie, automatycznie staje sie lagodna pogodna itp. I dochodzi u mnie do podobnych atakow furii gdyz poprostu to co czasem ona robi zeby tylko sprowokowac klotnie...i dlugo dlugo biore te jej slowa / czyny/zachowania na klate ale czasem poprostu wybuchamagresja bo juz sie nie da wytrzymac. Ktos kto tego nie przezyl nie wie jakie to jest wyniszczajace psychicznie. Doprowadza z czasem do nerwicy.

Gość gość
Obie kestescie jebnoete to genetyka. Rozwiazanoe jest proste ,ty suchasz starej,stara cie za wszasz nie chyci ,wtedy ty jej. Proste? Jak zatrudne to wez mame pod pachę i obie udajcie sie do psychiatry. Ten jeszcze wiekszy debil od was dwie napewno wam pomoze, moze:-)

Gość gość
One chyba po prostu się starzeją i nienawidzą i zazdroszczą młodszym. Własna matka.

Gość gość
22 lata ?to po co siedzisz z matką idz na swoje i nie będziesz starej raszpli słuchać

Gość gość
to jebnij matce jakimś wazonem i sie uspokoi

Gość gość
racja wkur... cię stara trzeba zacząć nowe życie a nie trzymać się cycka .pasożycie

Gość gość
polskie matki to sa na ogol skrzeczace cipy neinawidzace ludzi bo nie wiedza nawet kim chca byc 333 www.youtube.com/watch?v=DvEYhVwnQtw