Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjia

Mój facet nie uważa podczas seksu.

Polecane posty

Gość gośćjia

Uzywamy prezerwatyw a on mimo 30 lat nie potrafi normalnie ich obsługiwać. Najchętniej jak ja mu założę, a jeszcze przed założeniem chce wejśc, jak mu tłumaczę że to ryzykowane to mówi że tylko na chwilkę. Czy on jest głupi :o nie rozumie że od tego też dzieci się biorą. Podczas seksu częSto zsuwa się prezerwatywa ja muszę kontrolować i poprawiać, bo inaczej nawet by nie zauważył jakby zeszła. Po seksiE często nie chce wyjść i jak mu opada to prezerwatywa lubi się zsunąc i zostać we mnie :o masakra jakaś :O

Gość gość
upup

Gość gość
alternatywą jest anal

Gość gośćjia
:( zero przyjemności z seksu cały czas się martwię i kontroluje bo on ma wszystko gdzieś. Najchętniej to by sobie bez gumki włożył i wyciągnął przez wytryskiem, problem w tym że ona nawet wytrysku nie potrafi kontrolować :O

Gość gość
"Podczas seksu częSto zsuwa się prezerwatywa ja muszę kontrolować i poprawiać" Bo ma małą cienką kuśkę :D Używajcie rozmiaru azjatyckiego :classic_cool:

Gość gość
Twój facet to egoista i debil

Gość gość
A nie lepiej tabletki czy cuś? My jak używaliśmy prezerwatyw to była ciągła udręka bo czasem mieliśmy momenty napalenia a gumek nie było. I też ciągłe zmariania czy nei peknie. Teraz mam spirale hormonalną i zero zmartwień

Gość gość
Anal i oral - najlepsza antykoncepcja .

Gość gość
przykro mi, masz faceta idiotę

Gość gośćjia
Ma normalne rozmiary penisa, na pewno nie jest cienki. Tabletki już bralam 2 lata, teraz musiałam zrezygnować bo tabletki przestały działaś i nie wyobrażam sobie takiego seksu z prezerwatywą przez dłuższy czas :O Z moim byłym uzywaliśmy gumek i nawet nie wiedziałam kiedy ją zakłdał i kiedy ściągał, wszystko sam kontrolował o nic się nie bałam a z tym jest jak z dzieckiem :o

Gość gość
Z normalnego wacka guma nie spada chyba ,że wacek opada :classic_cool:

Gość gość
No to ciekawie masz hihi

Gość gość
tabletki przestały działać... - ile macie lat, po 12?

Gość gośćjia
No właśnie chodziło mi o to że jak jemu opada po seksie to gumka mu się tez zsuwa a że wtedy jest we mnie to szlag mnie trafia bo ja to musze sprawdzac a on nawet o tym nie wie. A podczas seksu gumka czsami schodzi ale nie dlatego że mu spada ale dlatego że ruchy są zbyt gwałtowne ale to się zdarza tylko czasami.

Gość gośćjia
Tak tabletki przestał działać, co w tym dziwnego? Brałam je 2 lata i przez ostatnie pół roku plamiłam co miesiąc, lekarz stwierdzł że tabletki nie trzymają cyklu i trzeba zmianić, zmieniałam na inne ale po wszystkich mialam okropne skutki uboczne i wymiotował, poza tymi które brałam kiedyś żadne inen mi już nie pasują.

Gość gośćjia
:o

Autorko, załóz sobie u gina spiralę, ale taką normalną, nie hormonalną. Na 3-4 lata spokój . Kolezanka miała hormonalną, nie miala okresu, ale bardzo przytyła, zla byla na gina, ze ją na taką namówił, i jeszcze kupè kasy kosztowała. Ja mialam 2 razy z rzèdu taką normalną, i zero stresu. Nawet są dla kobiet, które nie rodziły (mniejsza macica).

Gość gośćjia
Kurcze słyszałam o takiej niehormonalnej ale moja gin mówiła że dla mnie się nie nadaje bo nie rodziłam i ona się nie podejmie zakładanie mi tego.

Gość gość
przy spirali zajdziesz w ciążę i nawet nie będziesz wiedziała że w niej jesteś, bardzo często zdarzają się ciąże przy spiralach albo poronienia.

Gość gość
zmien ginekologa inny ginekolog dobierze ci tabletki! propozycja moje piersze tabletki' -Mavelon potem zmiana na - Regulon te ostatnie brała duza grupa moich znajomych i zero skutków ubocznych. Biore tabletki z 15 lat zero stresu podczas sexu , a i wakacje kiedy tylko chce to moge jechac i nie boje sie ze bede miała okres bo moge go przesunac!

Gość gośćjia
Ja brałam tabletki dobrane przez endokrynologa po serii przeprowadzonych badań, czułam się po nich cudownie, aż tu pół roku temu plamienia i zaczęły się problemy, lekarz stwierdził że ni trzymają cyklu i trzeba zmianić. Już lata temu próbowałam sobie dobrać pigułki ale też po wszystkich wymiotowałam teraz próbowałam innych i to samo. Okazuje się że jedyne jakie mogę brać to właśnie te które stosowałam przez 2 lata. Wszystkich przetestowanych tabletek było prawie 20 :o Mam wrażenie że już nic lepszego nie znajdę ale musze bo z takim facetem w lóżku to szybko zajdę w ciąże :o

Gość gość
z jakiej racji to kobieta ma kombinować, zastanawiać się nad kolejnymi z rzędu tabletkami, spiralami i niewiadomo czym jeszcze, skoro facet nie potrafi obsłużyć jednej rzeczy czyli prezerwatywy.?? to naprawdę aż takie trudne? na Twoim miejscu zostawiłabym takiego niedojrzałego głupka, który nie potrafi myśleć nad konsekwencjami seksu ! chyba nie dorósł jeszcze do tego aby uprawiać seks.

Gość gośćjia
Sama jestem zdziwiona że ona taki nieporadny w tym wszystkim, na co dzień to ogarnięty facet a w łóżku masakra :O On w ogóle ma teraz ochote na seks bez prezerwatywy chociaż przez krótką chwilę :o do niego w ogóle nie dociera że to ryzykowne. Ręce opadają.

Gość gość
dlaczego endokrynolog - mnie zawsze tabletki dobierał ginekolog,kilka mi nie słuzyło ale regulon najlepiej , moja przyjaciółka regulon przy leczeniu skóry twarzy (dermatolog zapisał)i oczywiscie przy okazjii antykoncepcja--ale jesli nie tabletki to moze jednak spiralka chociaz sama jakos tak nie mam przekonania

Gość gośćjia
Endokrynolog ginekolog bo wcześniejsi ginekolodzy nie potrafili mi dobrać dobrych tabletek po każdych czułam się fatalnie, poza tym miałam okropny trądzik i bóle w miesiącu i dopiero endo ginekolog zrobił mi podania i na ich podstawie dobrał odpowiednie.

Niektórzy ginekolodzy tak mówią, ze nie, bo kobieta nie rodziła. A ja mialam taką spiralè, a wtedy nie w glowie mi były dzieci, i bylo mozna. Zmień gina. Wsród moich kolezanek, znajomych, nie slyszalam o takim przypadku, by mając spiralè, zajsc w ciazè. Taka spirala jest 5 letnia. Dla pewnosci, po3-4 latach trzeba ją wymienic. Zaklada siè ją 3 dnia miesiaczki.

Gość gośćjia
a nie miałaś bardziej bolących miesiączek albo bardziej intensywnych? Albo jakiś stanów zapalnych?

Gość gośćjia
chodzi mi o sytuację już po założeniu spirali.