Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezzuuuuuu

Polecane posty

Gość gość

To znowu się stało Zakochałem się aż mnie coś zabolało, Tylko z daleka jej ciało, A sam widok to dla mnie za mało, Ona uśmiecha się do mnie , Ale czy myśli o mnie,?? Kocham Cię moimi myślami Całymi dniami i nocami Z Tobą wiąże swe nadzieje A miłość miłość nas rozgrzeje Złączymy się w parę jedną, Będziemy przykładem miłości na pewno, Chcę byś była moją jedyną, Chcę żyć dla Ciebie i pić z Tobą wino, Zrobiłaś pierwszy krok zbliżyłaś się i stało się to.. Kocham Cię moimi myślami Całymi dniami i nocami Z Tobą wiąże swe nadzieje A miłość miłość nas rozgrzeje Lecz ty odchodzisz zostawiasz Mnie samego, Rzuciłaś mnie dla innego, Jak mogłaś odejść z Tamtym , Ja Teraz płacze, nie jestem taki twardy.. Kochałem cie moimi myślami, Całymi dniami i nocami, Z Tobą wiązałem Swe nadzieje , I myślałem że miłość nas rozgrzeje Kocham Cię moimi myślami Całymi dniami i nocami Z Tobą wiąże swe nadzieje A miłość miłość nas rozgrzeje

Gość gość
pozdrów swoją

Gość gość
moze któraś da sie nabrać, i jest atwowierna

Gość gość
synu, nie wierz w milosc ona nie istnieje o niej pisza tylko poeci a to dowod ze to mit :)

Gość gość
więcej odwagi :)

Gość gość
Znów jakiś poeta popadł w iluzję życia.

Gość gość
r****cz dzieci

Gość gość
:) znam tą piosenkę