Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Mam jeden cel w życiu

Polecane posty

Już nie matury, studia czy egzamin zawodowy. Chcę zniszczyć partię PO pogrążyć Ewe Kopacz i tych wszystkich polityków z PO na których patrzeć nie mogę, najchętniej to bym im do talerza nasrała.

Prawo i Sprawiedliwość, tylko oni mogą coś zrobić. Ja głosuje tylko na pis. Popierałabym partię, która np. każdemu bezrobotnemu dałaby zasiłek w wysokości najniższej krajowej (wolnej od egzekucji komorniczej) oraz zniosła maturę.

"Prawo i Sprawiedliwość, tylko oni mogą coś zrobić" to żadne uzasadnienie dlaczego, poproszę o uzasadnienie

Gość gość
każdemu bezrobotnemu dałaby zasiłek w wysokości najniższej krajowej (wolnej od egzekucji komorniczej) oraz zniosła maturę xxx może frytki do tego ? :classic_cool:

To PIS Popieram dlatego bo widzę, że ten Jarek jest człowiekiem, uczciwym, prostolinijnym, dobrym i patriotą. Jemu zależy, żeby dla Polski coś zrobić. Niestety takie k********y jak Kopacz, Pitera, Gronkiewicz-Waltz nie chcą po prostu nas PIS dopuścić do władzy.

Uważasz, że jeżeli ktoś kwestionuje demokrację, siejąc oszczerstwa o fałszowaniu wyborów, jest prostolinijny?

Gość gość
Hahahaha,Aleś ty głupia.

Elektrownia się pieniędzy domaga! Play pieniędzy się domaga! Internet się domaga! A czemu nie pójdą do Tuska czy Kopacz, by spłacali długi ludzi.