Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego to zrobiłam ?

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się od 7 miesięcy. Chociaż jak przeprowadziłam się tutaj powiedziałam sobie ,, nowy kraj, nowe miejsce zero milosci ". No i się zakochałam. Świetnie nam się razem rozmawia, świetnie się razem czujemy. Wczoraj u niego uprawialismy seks. Czułam się jak 18 latka, chociaż mam 24. Dawno nie czułam się tak z mężczyzną był delikatny, namiętny. Jak rano wstałam jego juz nie było musiał jechać wcześniej do pracy, cały dzień zero oznak życia, pół godziny temu wysłał mi SMS ,, Nie dzwoniłem, nie pisałem cały dzień. Właśnie wróciłem z pracy, a teraz kładę się spać, ale jutro zgodnie z planem " . Boję się że on tylko się mną zabawil.

Gość gość
A skąd my mamy wiedzieć czemu kolesiowi d**y dałaś??

Gość gość
To pytanie zadaj swojemu kolesiowi.... i jak nic nie ustalisz to nie dawaj mu d.py,proste...

Gość gość
Skoro się odezwal jednak, to jest szansa ze mu zależy:-). Tego się nie dowiesz tak od razu, a szkoda- wiele kobiet by skorzystalo.

Gość Ale to już było
Takie pytanie musisz zadać samej sobie, a nie na forum.Poszłas do łóżka z facetem, to tylko iwyłącznie Twoja sprawa.Na pewno nikogo to nie interesuje.Nie wiem czy uważasz to za zaszczyt?! Dlatego ogłaszasz to wszystkim?