Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

puste jajo płodowe 2 razy

Polecane posty

Gość gość
mnie to nie ma ambicji,bo dziecko zrobić najłatwiej

Gość gość
Dziecko w wieku 6 lat idzie do szkoły wcześniej może iść do przeczkola. Nikt nie mówi o siedzeniu w domu i zbijaniu bąków, macierzyństwo to ciężka praca. Wszystko można pogodzić i mieć pracę i dziecko. I nie trzeba być biedakiem i chodzić do mopsu bo się ma dzieci. Dzieci to dar a nie przekleństwo.

Gość gość
No pewnie nie najłatwiej skoro można starać się parę lat lub za każdym razem poronić

Gość gość
Z tym 'darem' to tez ktos niezłe pocisnął. Pamiętaj ze na te 'dary' trzeba pracować zeby je nakarmić i odziać a jak ktos nie ma perspektyw zawodowych to niestety ale myślenie o rozmnażaniu to głupota. Potem bedą watki typu podaje numer konta przelejcie choć 5 zł bo nie mam na chleb dla dzieciaków :/ sorry 'darów' :D

Gość gość
WIDAĆ JAKA MĄDRA MAMUSIA, KTÓRa nie potrafi napisać poprawnie słowa przedszkole!

Gość gość
Ale tak to jest jak sie nie myśli o tym zeby byt zapewnić sobie i potomstwu tylko jak głupia rozkłada nogi bo chce "małego skarba"... No wata zamiast mózgu :D weź sie dziewczyno za szkole w tym wieku ustaw sie zawodowo bo jak cie mąż kopnie w tyłek to wtedy zrozumiesz o czym tu piszemy.

Gość gość
Co sie dziwić tutaj w większości matki to analfabetki po gimnazjum :O

Gość gość
Specjalizują sie w nadstawianiu tyłka :D a potem płacz ze sama z dzieciakiem została bez środków do życia

Gość gość
Wredne małpy jesteście.. Chyba jej zazdroscicie?:-)

Gość gość
To się cieszy..tylko po co kogoś oceniasz?narzucasz mu swój światopogląd?

Gość gość
Od opinii..właśnie... a nie od złośliwości i chamstwa..

Gość gość
Wracaj do Meza i swojej świni, dyskusja z toba jest jak wywazanie otwartych drzwi...

Gość gość
Do autorki: zapełnij swoją głowę jakaś wiedza najpierw to moze i to całe jajo płodowe juz nie bedzie puste :D

Gość gość
Niektore z was wcale nie mają rozumu

Gość gość
Czasem pomyślcie co mówicie to nie boli...

Gość gość
Gdyby nie napisała by o wieku i mężu inaczej byście pisały.

Gość gość
autorko nie słuchaj tych tempych bab im po prostu żal d**e ściska

Gość gość
Najbardziej d**e powinna ściskać autorka, bo w tym wieku to uczyć się trzeba, coś robić ambitnego z życiem a nie giry rozkładać i kupy czyścić. Ale jak już ktoś tu napisał, jak nie ma aspiracji i leniwa jest to tylko tyle jej z życia pozostało...:D

Gość gość
No cóż, tak juz jest że większość kobiet jedynie je, wydala, oddycha i marzy o tym żeby sie rozmnożyć. Takie mają aspiracje ;) I najlepiej przyssać sie do portfela faceta bo "co ona biedna sierotka ma zrobić? "

Gość gość
Co was to obchodzi? Normalnie jak te suki na tym forum sie gryziecie. Po drugie to jest prowo. Żadna 22-latka nie potrafi tak pisac. W każdym bądź razie żadna ktora skończyła szkole na poziomie gimnazjum. No! Sorry moze liceum.

Ja mam pasje, mój mąż też, lubimy podróżować, mamy zwierzaczka i nawet nie myślimy jeszcze o dziecku. Szkoda młodości... a lubimy poszaleć :D Cieszę się, że nie mam takich problemów jak co niektóre :)

Gość gość
Problemów z czym? Problemów z zajściem w ciaze i czy martwieniem sie czy możesz w nią zając świnko?

Gość gość
Ale temat jest o czym innym. Czy komuś udało się urodzić po dwóch ciążach bezzarodkowych? Mój facet jest normalny, ja jestem dla niego najważniejsza a on dla mnie. Przeżywa to bo ja cierpię. Te wredoty które się wypowiadają a życia nie znają niech się powstrzymają od głupich komentarzy.

Gość gość
Kurczę chyba jestem pijana jednak :)

To i to, bo wierzę w nature i przeznaczenie. Jeśli kiedyś będzie dziecko dobrze, jeśli nie, trudno. Ale mam fascynującego i kochanego męża, mam stwora, mam pasje, mam marzenia i nie będę żyć tylko macierzyństwem jak te głupizny niektóre.