Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

puste jajo płodowe 2 razy

Polecane posty

Gość gość
A ten zwierzaczek to takie twoje dzieciatko

Gość gość
Autorko! Idź do lekarza i zapytaj. Moze sa jakies przyczyny? Nie wiem. Nie miałam nigdy pustego jaja ale za to Poroniłam dwa razy w 8 tc. Mam silne tylkozgięcie macicy i to po czesci uniemożliwia mi donoszenia ciazy. Boje sie zajść w kolejna ciaze. Położna zaleciła mi branie aspiryny przed i w trakcie ciazy ponieważ aspiryna wspomaga krążenie krwi wewnatrzmaciczne. Moze to pomoże? Porozmawiaj z lekarzem.

Gość gość
Może niektórzy choć młodzi spełnili swoje marzenia i co ze chcą mogą robić. Kto mi zabroni mieć dziecko w wieku 22 lat . Biedna nie jestem, wykształcona też jestem. To może do 30-stki będę szaleć a potem ups za późno. Też uważam co natura da będzie to będzie. Tylko zrobię co mogę, żeby potem nie płakać w poduszkę że za późno się obejrzałam. A jak dziecko przeszkadza w podróżowaniu czy spełnianiu marzeń? To wszystko można mieć mając dzieci i zyskuje się znacznie dużo więcej.

Gość gość
W poniedziałek idę. Mam nadzieję że to nic poważnego. Ale za pierwszym razem lekarz mówił że to się zdarza tylko raz, a tu usg piękny pęcherzyk a w środku pusto. A myślałam że usłyszę to malusienkie serduszko i zobaczę tego malutkiego okruszka bo to już był 12 tydzień. W pierwszej ciąży był 8 tydzień czekałam jeszcze aż się pojawi coś ale niestety:(

Gość gość
Prosiaku jesteś beznadziejna. Twoja świnia w końcu zdechnie i co ci zostanie? I co ta świnka ci jakoś miłość przyjaźń okazuje? Współczuję...

Gość gość
Tylko współczuć Ci głupoty i braku zajęcia... taki twój mąż i świnka kochane a siedzisz na forum i kogoś obrażasz, zamiast spędzać z nimi czas

Nawet nie możesz zajść bez wypinania dupy przed ginem, żałosna wybrakowana ścierwo 🖐️ Twój gach cię rzuci i znajdzie płodną, siebie warci jesteście gnido 🖐️ Natura dobrze robi, że takie gówno nie może się rozmnażać 🖐️

Gość gość
I będzie wieki żyła... zostawię to bez komentarza bo się nie będę znizac do twojego poziomu

Gość gość
Pieprz sie świnio! X Autorko napewno sie uda! Bądź dobrej myśli tego Ci życzę. Lekarz,lekarzowi nie równy. Mojej znajomej tez powiedzieli ze jajniki niedziałające są a corka juz prawie 8 lat ma :) pamiętaj! Nie rezygnuj. Zawsze jest szansa. Ile przypadków kiedy kobieta nie mogła zajsc w ciaze i nagle bah! Maluch w drodze!

Gość gość
Jakim trzeba być imbecylem żeby takie rzeczy pisać?

Gość gość
Pewnie sama nie moze zajsc, na adopcje nie ma szans i wylewa swoje żale tutaj.

Gość gość
Do ginekologa się chodzi i bez ciąży.

Ja jeszcze o dziecku nie myślę, mam niespełna 24 lata. Więc nie trafiłaś :) A autorka i tak nie zajdzie, możecie ją pocieszać (pewnie ona sama sobie słodzi z pomarańczy), ale jest wybrakowana i tyle 🖐️

Gość gość
Żebyś sie nie zdziwiła świnko.

Gość gość
Dzięki:) lekarke dobrą mam. Mam nadzieję że uda się następnym razem i ciąża będzie z szczęśliwym finałem.

Gość gość
Nie dziękuj. Nie ma za co :) Życzę ci powodzenia i szybkiego zajścia w ciaze jesli tego pragniesz :) Sama straciłam dwójkę ale mam jedna najukochańszą corke na świecie :) Nie było łatwo, ale jest i to sie liczy.

Gość gość
Widzisz jesteś starsza ale za to rozumu masz mniej. Na razie nie myślisz i łatwo Ci kogoś oceniać ale zobaczymy jak Ci zacznie zależeć i będzie jeden cykl drugi potem pół roku rok. Albo niestety stracisz wtedy pomyślisz jak ktoś cierpi przechodząc przez takie coś.

Gość gość
Słowa otuchy i to że mimo przeciwności się udaje i na końcu to maleństwo wyczekiwane, nie ma lepszej nagrody za te cierpienia

Gość gość
Raczej do ciebie może wrócić bo to ty mnie obrażałaś

Gość gość
Krowo jedna bo nawet juz nie powiem ze świnio! Zazdrosna jesteś czy co? Nie? Nie jesteś? To s*******a//j z tego wątku! Czego ty szukasz? Świnia cie potrzebuje. Wiesz dlaczego? Bo twój niby mąż już spi i ma cie w huj/u.

Gość gość
Hahaha haha hahah ja pierdziele! Zdrowo stuknieta jesteś! Miałam nie komentować, ale głupotę trzeba zwalczać.