Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kierowniczka strasznie mnie wykorzystuje

Polecane posty

Gość gość

Traktuje mnie jak jelenia na ktorego wszystko mozna zrzucic, zapomina o swoich obowiazkach, a potem zwala na mnie odpowiedzialnosc dodajac przy tym mase epitetow pod moim adresem. Zupelnie nie potrafi zarzadzac ludzmi, ustalac organizacji pracy, a potem ma do wszystkich pretensje o wszystko. Jest beznadziejnym kierownikiem, a ja przez nia trace tylko zdrowie. Jak probuje sie stawiac, nie dac sie wykorzystywac, to zaraz robi burde, ze ona jest kierownikiem, a ja mam wykonywac jej polecenia (mimo ze 99% z tego to sa jej obowiazki). Dodam, ze nie jestem jej sekretarka tylko pod nia podlegam, a moje stanowisko jest samodzielne i mam swoj zakres obowiazkow, ktorych ona nie respektuje. Myslalam juz o napisaniu pisma do glownego szefostwa na nia, ale pewnie to nic nie da.

Gość gość
Jeszcze dodam, ze usilnie probuje mnie wykluczac nie informujac o zebraniach, roznych szkoleniach, czy spotkaniach pracownikow.

Gość gość
kotku może Twoja kierowniczka jest lesbijką a Ty odmówiłaś lizać jej pipke i się teraz mści

Gość gość
W moim zakładzie (300 osób zatrudnionych) było szkolenie na temat mobbingu, każdy podpisal oświadczenie ze podda się karze w przypadku takiego zachowania. Jest radca prawny przy biurze obsługi zarządu i do niego można pisać pytania związane z czyims zachowaniem, radca ma obowiązek udzielić odpowiedzi i w uzasadnionych przypadkach zareagować.

Gość gość
Glupia psiocha i tyle