Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstalismy się 3 tygodnie temu, dzisiaj potwierdziło się jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Mieliśmy ostrą kłótnie o jego byłą. W emocjach oboje powiedzieliśmy kilka słów za dużo. Wczoraj na teście ciążowy zobaczyłam 2 kreski, a dzisiaj byłam u ginekologa - jestem w 6 tygodniu ciąży z nim. Z facetem, którego nadal kocham. Kompletnie nie wiem co mam zrobić.

Gość gość
Musisz sie z nim skontaktować- w końcu jest ojcem

Gość gość
NAPEWNO SIE UŁOZY WAM POZDRAWIAM.

Gość gość
Ja go nadal kocham. Wiem, że on chciał mieć dziecko i to strasznie chciał mieć .

Gość gość
Oboje mieliśmy trochę na głowie, pisaliśmy trochę ze sobą, ale to tyle.

Gość gość
kochana ile macie lat ?

Gość gość
Ja 24, on 25. Boję się. Jeszcze nie planowałam zostać mamą.

Skoro nie planowałaś to jakim cudem zaszłaś? Nie wiesz co to antykoncepcja w 21 wieku? A boisz się słusznie, masa obowiązków, całkowite poświęcenie, ból, zniszczone ciało, nieprzespane noce, zero swobody i takie tam 🖐️

Gość gość
Wpadliśmy.

Gość gość
hehe to mloda jestes :) ja wyszłąm za maz w wieku 20 lat. w wieku 22 lat urodzilam dziecko. maz bardzo chciał miec dzieci,ale ja nie bardzo. nie czulam sie gotowa ani nic. ale jednak bylismy juz rodzicami. teraz jestes matka , powinnas sie cieszyc. kochasz go dalej prawda? umow sie znim,pogadaj,powiedz. napewno sie ucieszy, naprawde nie boj sie. ja tez sie bałam ,myslalam rzuci ,nie bede mu sie podobac. przytylam troche w ciazy, teraz jest super . :) maz dalej kocha i swiata nie widzi poza synkiem :) mam 24 lata :) tak jak ty i juz 2 letnie dzidzi :) kochana bedzie dobrze :) glowa do gory :)

Gość gość
przepraszam za bledy :) *wyszłam * z nim

Gość gość
Dzwoń do faceta natychmiast i poproś o spotkanie. Będzie miał prezent na Mikołajki :)

Gość gość
spotkajcie sie i powiedz mu o ciazy a najlepeij pokaz zdjecie usg ale nie zaczynaj tematu o powrocie do siebie poczekaj co on powie i jak zareaguje bo zle by bylo jak by pomyslal ze specjanlnie mowisz mu o dziecku zeby wrocil :) powodzenia

Gość gość
Świnka- to, ze Ty masz oblesne ciało i bez dzieci, to nie znaczy, ze tak będzie i po nich. Autorko, nie sluchaj wariatek, bo same sa bezdzietne, zazdroszczą i przesiaduja na forach ciążowych, zamiast zwierzecych. Nie bój się, jak wiesz ze chce miec dziecko, to tymbardziej- będzie Ci pomagal i się o Was troszczyl:-).

Zadzwoń do niego i umów się sie kawe. Zapytaj go szczerze czy Cię Kocha. Nie mów mu od razu że jesteś w ciąży!

Gość gość
Napisałam mu SMS, że chciałabym się spotkać. Jak ja mu mam to powiedzieć ? ,, Hej będziesz tatą ?"

Gość gość
Spotkasz sie i ogolnie. Powiesz poprostu ze bd tata. daj znak jak poszło i ogolnie ,dobrze ?

Gość gość
A ja bym właśnie powiedziala prosto z mostu. Żadnych wstępów typu- czy mnie kochasz. Bo co to zmieni? Prosto- "chciałam się z Tobą spotkać, bo mam Ci coś ważnego do powiedzenia. Jestem w ciąży. To Twoje dziecko. " I wszystko. Czekasz na reakcję faceta.

Gość gość
No moze nie "hej, bedziesz tata". Ja bym powiedziała tak- "juz od dłuższego czasu bilam się z myslami, bo chcialam się z Tobą spotkać i porozmawiać o nas. A teraz wyniknelo jeszcze cos, co przekonalo mnie i przyspieszylo moje niezdecydowanie, a raczej KTOŚ" Reszty się domyśli:-).

Gość gość
Poza tym skoro się kochacie, a rozstanie było tylko przez kłótnię, nic się nie wydarzyło poza tym, np. on Cię nie zdradzil z tą byłą, to warto pomysleć nad dalszym związkiem, szczególnie jeżeli jest dziecko... takie jest moje zdanie :)

Gość gość
Swinka, po twoich postach również w innych tematach, które wszystkie brzmią tak samo- "zniszczysz ciało ble ble ble", nie trudno się domyslic co ci dolega, wiec spadaj na dogomanie i poszukaj watku o świnkach.:-)

Gość gość
Reszty się domyśliusmiech.gif . No nie liczyłabym na domyslność facetów. Do nich najlepiej mówić prosto z mostu. Własnie na tym polega brak porozumienia miedzy kobietą a facetem- kobieta liczy, że on ją zrozumie bez słów, że sie domyśli, a tak nie jest :)

Gość gość
Dziewczyny czy to normalne, że strasznie mnie boli brzuch na dole od 2 godzin ?

Gość gość
U lekarza byłam o 7, o 7.40 byłam już po wizycie . A od ok. 8.15 zaczął mnie strasznie brzuch boleć.

Gość gość
Jakoś inaczej wyobrażałam sobie wiadomość o ciąży.