Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zatroskany89

zaufanie a sikanie

Polecane posty

Od pewnego czasu, właściwie od początku naszej znajomości moja dziewczyna wstydzi się oddawać mocz w mojej obecnosci (zaznaczę ze moja była dziewczyna nie miała z tym problemu). Jest to o tyle dziwne ze ona najzwyczajniej nie moze się skupić (pewnego rodzaju blokada) nawet gdy słyszy mój głos poza łazienką. Proszę o pomoc gdyż nie wiem co mam o tym myśleć;( czy to normalne zachowanie??? czy ona w jakimś stopniu mi nie ufa. Mam wrażenie ze taki szczegół może świadczyć o czymś głębszym.. płytnie zaangażowanie ... proszę o pomoc

co ma zaufanie do sikania? raczej ty dziwnie myslisz i z toba jest cos nie tak,ona chce na spokojnie sie załatwic a nie przy facececie który sterczy nad nią w trakcie

Gość gość
co w tym dziwnego? ja też nie mogę się wysikać jak ktoś jest koło mnie albo mnie pogania, a już na pewno nie zrobie tego nigdzie ,gdzie nie zamyka się zamek od wc

Gość liveforbooks_86
Ja bym nie bagatelizował tego faktu. Czytałem kiedyś dużo Lwa Starowicza (to ten znany seksuolog) i niechcący natknąłem się na taki temat. Pamiętam to, bo mnie zaciekawiło, że to jednak MA ZNACZENIE. Jakieś zahamowanie i wstydzenie się np sikać przy partnerze może być wyznacznikiem poziomu zaangażowania i poczucia intymności w związku. I faktycznie, miałem kiedyś dziewczynę, która wstydziła się przy mnie sikać, nawet nie chciała brać wspólnie prysznica, przeszkadzała jej też moja obecność, kiedy sama się kąpała. Potem się okazało, że nasza relacja była dla niej tylko przelotnym związkiem, odskocznią, i po kilku miesiącach wróciła do swojego byłego chłopaka, przy którym (dowiedziałem się przypadkiem) nie miała problemu żeby wziąć prysznic czy się wysikać!

Dziewczyna nadal nie sika ale pojawił się kolejny problem... jutro ma ciocię i do tego dzisiaj podczas stosunku nastąpiła wpadka ;] Jakie jest prawdopodobieństwo dzidziusia??? Proszę o wypowiedz w formie procentowej..