Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieniądze szczęścia nie dają..

Polecane posty

Gość gość

Byłem biedny, ale zdrowy i szczęśliwy. Z planami, marzeniami na przyszłość. Teraz choruje, ale kasy mi nie brakuje.. Nie jestem szczęśliwy, nie chce mi się żyć. Sto razy bardziej wolałem poprzedni stan.. Chciałbym cofnąć czas.

Gość gość
Szczęścia owszem nie dają, ale znacznie ułatwiają życie.

Gość gość
No racja ale bez kasy jest sie nikim. Nic nie mozna. Bez pieniedzy umrzesz nawet jak zdrowy bedziesz.

Gość gość
i teraz byś był chory I biedny.

Khm..."chorujesz, nie jesteś szczęśliwy, kasy ci nie brakuje", a marzeniom powiedziałeś cześć ? Czasu nie cofniesz, nie bądź infantylny, za to możesz coś zrobić ze swoim myśleniem. Na co chorujesz ? Czy jest jakaś szansa na wyleczenie ?

Gość anulla88
Ja tez mam pieniadze.... mieszkam w palacu z marmuru a nie jestem szczesliwa..... pieniadze szczescia nie daja.... zgadzam sie....

Gość gość
Daja,daja Jak wynajmowalem i mi brakowalo na oplaty a co dopiero na wakacje czy npwy sprzet to szczesliwy nie bylem. Teraz mam na wakacje,samochod i swoj dom i wierz mi,ze jestem szczesliwszy

Gość gość
Same pieniadze nie daja ale pozwalaja ulozyc zycie tak aby to co mozna za nie miec sprawialo radosc

Gość gość
a jak byś był biedny to byś nie rozchorował :P ? Ciesz sie, ze masz kase bo masz przynajmniej za co sie leczyc.

Gość gość
Ale jakbyście chorowali na to co ja albo mieli być biedni to wolelibyscie być biedni. Gwarantuje Wam. Nikt tego nie zrozumie kto tak nie ma.

biedni tez choruja,ale niestety nie stac takich ludzi na pokrycie kosztow leczenia :)Bogacze maja ten luksus ze moga sobie na leczenia pozwolic:)))

Gość gość
Ale jakbyście chorowali na to co ja albo mieli być biedni to wolelibyscie być biedni. xxxx ale jakbyś był biedny to też byś się na to rozchorował skoro cie to spotkało (bo chyba się przez pieniądze nie rozchorowałeś ?) Więc z dwojga złego lepiej być chorym i bogatym niż biednym i bogatym.

pieniadz nam uswiadamia, ile jest wart w zyciu jezeli jego nie mamy:)Przykladem moga byc nadchodzace Swieta:))prezenty:)))itp

Gość gość
Więc z dwojga złego lepiej być chorym i bogatym niż biednym i bogatym. xxxxx Mała poprawka. Lepiej być chorym i bogatym niż chorym i biednym.

Gość Luśkkaa
Gdybym miała kase : skończyłabym prawo jazdy, - wyleczyła zęby i byłyby lśniące,proste i białe! - poszła do dobrego fryzjera i doprowadziła włosy do porządku, - lepiej bym się ubierała , chodziła do kosmetyczki , poszła do dietetyka ( musze schudnąć 10 kg ) , zrobila kurs językowy, i byłoby mnie stać na karnet do siłowni. I wtedy bylabym zadbaną kobietą ( teraz mnie nie stać) pewną siebie, zadowolona i akceptująca siebie i znalazłabym meza, założyła dom i urodziła dzieci. Bylabym szczesliwa.

Gość gość
Właśnie przez pieniadze się rozchorowalem bo kupilem antybiotyk po którym wystąpiły powiklania. Gdybym byl biedny nie wykupilbym recepty i by bylo ok.

Jakie powikłania ? Czego dotyczą ? Ciężki kaliber z autora :D

Gość gość
Właśnie przez pieniadze się rozchorowalem bo kupilem antybiotyk xxx hahaha, a jakbyś był biedny to by cie nigdy nie było stać na ten antybiotyk (który refundowany kosztuje mniej niż 10 złotych) :D.

Gość gość
Nawet jak będziesz bogaty, a miłości prawdziwej nie będziesz mieć to będziesz ubogi jak menel. I nic nie będzie cię cieszyć, niczym tego nie kupisz. To jest dopiero bieda, mając nic nie warte pieniądze.

Gość Luśkkaa
Tylko teraz jest tak,ze jak nie wyglądasz to miłości nie masz ! - a wyglądasz wtedy gdy masz pieniądze. Kolo sie zamyka. I niech ktoś zaprzeczy ....

Gość gość
Nie prawda, moja żona była biedna jak mysz kościelna, nie miała na kosmetyki, jedyne co to lekko rzęsy podkreślała. Miała dosłownie jedną parę spodni, sukienkę i kilka bluzek. Ja dopiero zaczynałem pracować i też nie było kolorowo. Do wszystkiego doszliśmy razem. Jak ktoś ma się zakochać to zakocha się w takiej jaka jest i żadna kasa nie pomoże w tym tylko naturalność.

Gość gość
14.34 najlepszy przyklad ze kobiety leca na kase

Gość gość
14:53 wiesz co, mogła mnie wiele razy zostawić dla bogatszego bo bywało, że sam nie miałem. I jakoś nic takiego się nie stało. Interpretujesz po swojemu, ale myśl co chcesz. Relacja dwojga ludzi to coś więcej niż kasa, ale nie każdy musi to rozumieć. Kasa jest ważna, ale to nie wszystko.