Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolololo34926

Ona chyba mnie okłamała

Polecane posty

Gość lolololo34926

Mam 20 lat, dziewczyna również . Ja już to robiłem, przespałem sie z trzema dziewczynami. Ona niby była dziewicą. Podczas pierwszego razu który miał miejsce jakieś 2 tygodnie temu , poprostu nie było krwi, była normalna, nie mówiła że boli ani nic. Z innymi dziewczynami tez dziewice -ale była krew,a z drugą nie, wchodził powoli i czułem opór. A tutaj bylo jak po maśle. Fakt nie wiedziała jak i co . Ale sam już nie wiem. okłamała mnie ? czy była dziewica ?

Gość gość
jak mojego kolege okłamała ze jest dziewicą to zrobila to inteligentnie, dała mu w końcówce okresu, cala poduszka była ze krwi i miał chłopak dowód taki jak chciał :)

Gość lolololo34926
heeh dobre :D ale taka co mowi ze nie robi,a tak naprawde robi gasnie w moich oczach. a mogę wiedziec czy dowiedział sie potem ? jesli tak to w jaki sposob ? :)

Gość gość
Dziewica może być . Wystarczy że używała tamponów i przez to mogła uszkodzić błone dlatego nie czules oporu.. Albo sama się masturbowala i w ten sposób jest dziewicą formalnie ale nie praktycznie..

Gość gość
Dowiedzial się ode mnie w ten sposób ze kolejny okres konczyl jej się dokładnie 28 dni później i wtedy mu już odmawiała seksu.

Gość lolololo34926
hehe ale dziewucha :D dzieki za odp ;)

Gość gość
u mnie tez nie było krwi podczas pierwszego razu

Gość gość
na co ci dziewica,nudna , weż sobie prostytutke z burdelu ta całe zycie bedzie ci robić dobrze i zero nudy, a jaka wdzieczna będzie ,że ją z tego BURDELU wyrwałeś:classic_cool:

Gość gość
Tak jak wyżej. U mnie tez nie bylo krwi.Nie zawsze jest.

Gość gość
już zakładałeś taki temat, ile jeszcze takich samych założysz?

Gość lolololo34926
ze ja??? O.o pierwszy temat jaki tu zakładam . Te inne o których mowisz to napewno nie ja.